Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Барний стілець тканина Coin (Коїн)

     Барний стілець тканина Coin (Коїн)  1 — замовити в PORTES.UA
     Барний стілець тканина Coin (Коїн)  2 — замовити в PORTES.UA
     Барний стілець тканина Coin (Коїн)  3 — замовити в PORTES.UA
    Барний стілець тканина Coin (Коїн)
    Барний стілець тканина Coin (Коїн)
    Барний стілець тканина Coin (Коїн)

    Ексклюзивний сучасний дизайн
    Напівбарне стілець COIN (Коїн) - стильна сучасна модель, який можна розмістити в інтер'єрі кухні або вітальні. Завдяки практичним та міцним матеріалам, стілець можна використовувати у просторах з високим потоком відвідувачів – у ресторанах, барах, кафе та готелях. Чіткі геометричні лінії, лаконічний дизайн та функціональність – напівбарний стілець поєднує в собі риси сучасного меблевого дизайну та відмінної ергономіки. М'яке сидіння стільця має ергономічну прямокутну форму із закругленими краями та невеликими формованими бортиками з боків. Спинки у випорожнення практично немає, вона дуже символічна, виконана у вигляді бортика. Ніжки рамкового типу нагадують полозья та виглядають дуже оригінально. Підніжка органічно вбудована у конструкцію стільця. На ніжках є спеціальні пластикові накладки для захисту підлоги від подряпин.

    Стильне рішення напівбарного стільця Coin можна назвати сучасним та універсальним. Завдяки поєднанню чорних металевих ніжок і м'якої фактурної оббивки, стільці чудово виглядатимуть як у лофтових та індустріальних просторах, так і в більш нейтральному сучасному інтер'єрі з елементами модерну.

    Модель чудово виглядатиме як у кількості 2-3 штук на кухні, так і у складі великої групи з 6-8 однакових або різнокольорових стільців за довгою барною стійкою.

    Що таке напівбарні стільці?
    Напівбарні стільці в інтер'єрі з'явилися як нова інтерпретація барних меблів у житловому просторі. Далеко не завжди є можливість поставити на кухні або у вітальні окремо високу барну стійку з відповідними барними стільцями. Напівбарне стілець - це скоріше домашній варіант барників, з підходящою посадковою висотою, щоб стільці гармонійно розчинялися в загальному дизайні приміщення, не перекриваючи його.

    Напівбарні стільці призначені для поверхонь нарівні з робочою стільницею кухонного гарнітуру. Це може бути кухонний острів, барна стійка, як продовження кухонної стільниці та високий приставний столик.

    Висота напівбарних стільців Coin (Коїн) від підлоги до сидіння – 63 см. Рекомендована висота столу або стійки – 90-100 см.
    Оббивка: меблева тканина рогожка
    Оббивка випорожнення виконана з меблевої тканини рогожки дрібного плетіння. Тканина спеціально призначена для використання в меблевій промисловості, зразок текстилю пройшов усі необхідні тести на зносостійкість (не менше 25 тис. циклів стирання за Мартіндейлом). Підходить для повсякденного використання будинку, а також для комерційного застосування (сегмент HoReCa). Рогожка закріплена на тканинній основі, що робить її ще міцнішою.

    Тканина на 80% складається із синтетичних волокон (акрил, поліестер), 20% - натуральні волокна (бавовна та льон).

    Каркас: метал
    Усередині стільця – цільний металевий каркас, надійний та міцний. Максимальне навантаження, що рекомендується, 120 кг!

    Наповнювач: литий пінополіуретан
    Як наповнювач використовується литий (формований) пінополіуретан високої щільності.

    Ніжки: метал фарбований
    Ніжки зроблені із металу, пофарбованого в чорний колір. На ніжках передбачені спеціальні пластикові "п'ята", які надають додаткову стійкість і захищають підлогу від подряпин.

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Барний стілець тканина Coin (Коїн)
    • Запас: Знятий з виробництва
    • Модель: 18044-93
    • SKU: cepto-YC93
    574 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    0 ₴

    Доступні варіанти

    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157