Н

наш час — це новий погляд на класичні канони, свіжі ідеї та поєднання, відсутність творчих рамок. Сьогодні дизайн-студії прощаються з «вічним» білим відтінком, звичною стилістикою та створюють прогресивний інтер'єр . У 2018 році на зміну природному та м'якому кольору Greenery приходить колір-виклик, колір-експресія, загадковий та таємничий, Ultra Violet. А тренди 2019 року вводять поняття «нових базових кольорів» та проголошують нового відтінкового улюбленця –Night Watch . «Нові базові кольори», до переліку, яких відносять відтінки: курної троянди, персиковий, шавлієвий, молода зелень та лавандовий стають невід'ємною частиною дизайн-естетики. Саме з цієї причини, сьогодні мова піде про сім головних відтінків інтер'єру , про їх гармонійне використання, ідеї застосування та поєднання.

Новые тенденции диктуют смену парадигмы в определении спектра «базовых цветов».
Нові тенденції диктують зміну парадигми у визначенні спектра «базових кольорів».

Гірчиця

Швидко зайнявши позицію головного колірного акценту року, гірчиця додає вогненний ефект прянощі у будь-який простір. Чи використовуєте Ви гірчичний як колір аксесуарів або як фонове обрамлення - цей колоритний колір всюди. У Salone del Mobile Milano цього року ми побачили колірну варіацію шафрану, часто в парі з теплим теракотовим, що дозволяє завершити пряну відтінкову композицію.

Горчичный цвет дарит пространству головокружительный пряный эффект.
Гірчичний колір дарує простору запаморочливий пряний ефект.

Зелень

Цього року м'які, глибокі відтінки молодої зелені у кооперації із сірими піддонами виступають ідеальною основою для нетривіального дизайну. Вічний, осмислений, прохолодний - оливковий викликає бажання поєднатися з природою, пишними та родючими цвітіннями. Забезпечуючи ідеальний додатковий фон для яскравіших тонів інтер'єру , він також відмінно працює з відтінками флоту.

Глубокие оттенки молодой зелени обладают свойством увеличивать пространство, и поэтому превосходно подходят для небольших помещений.
Глибокі відтінки молодої зелені мають властивість збільшувати простір, і тому чудово підходять для невеликих приміщень.

Троянда

Безчасна чарівність ніжними відтінками троянди не залишила уяву дизайнерів і цього сезону. Від рум'яного троянди до абрикосового - подібний спектр відтінку ідеально поєднується з кораловими і теракотовими деталями.

Очаторовательные оттенки изящных роз, свежего румянца, солнечного заката, спелого персика идеально пойдут интерьера романтических натур.
Чарівні відтінки витончених троянд, свіжого рум'янцю, сонячного заходу сонця, стиглого персика ідеально підуть інтер'єру романтичних натур.

Вічнозелений

Колір зеленої ялинки - це один із тих кольорів, які ніколи раніше не користувалися такою популярністю, сучасні ж дизайн-тенденції зводять його в ранг "короля" колірної палітри. Цей глибокий темний відтінок бездоганно працює з багатьма додатковими півтонами і має особливий драматичний шарм в інтер'єрах кухонь і віталень. Темна зелень оживає у поєднанні зі сміливими відтінками яскравого оранжевого, жовтого чи синього. Чудово поєднується зі стриманими акцентами сірого, чорного, латунного та золотого. Але особливою магією обкладає інтер'єр у монохромному темно-зеленому дозволі. Для тонкого дотику спробуйте інтегрувати цей відтінок у Ваші аксесуари: подушки, пледи, зелене листя/сукуленти. Для сміливих рішень відмінно підійдуть шпалери з принтом пальмового листя, пофарбований столик або оксамитовий дивана.

Цвет зеленной ели в интерьере принесет в ваш дом уют, комфорт и благоприятную атмосферу.
Колір зеленої ялинки в інтер'єрі принесе у ваш будинок затишок, комфорт та сприятливу атмосферу.

Персиковий

Відтінок теплого персика, що викликає спогади про славні дні літа, дні зацільовані сонцем. Доповнювати цей колір варто вершковими, білими, теракотовими відтінками, а золоті акценти та деревина: волоський горіх, ротанг, сизал, пробка та бамбук стануть бездоганними текстурами для ефектного дуету.

Персиковые оттенки отлично взаимодействуют с любыми помещениями в совершенно разных стилях.
Персикові відтінки відмінно взаємодіють з будь-якими приміщеннями в різних стилях.

Лавандовий

Лавандовий відтінок безтурботний, він заспокоює душу і надихає нові звершення, символізує свободу духу. Колір лаванди самодостатній по своїй суті, тому дизайнери роблю ставку на комбінацію його світлих і темних тонів, зрідка доповнюючи їх блідо-блакитною палітрою.

Лавандовый цвет дарить ощущение элегантной роскоши, весеннего настроения, воздушной легкости.
Лавандовий колір даруватиме відчуття елегантної розкоші, весняного настрою, повітряної легкості.

Усі сині: індиго та флот

Індіго часто називають «теплим чорним», цей відтінок глибший і благородніший, ніж темно-синій, з натяком на цвітіння фіалки. Ми рекомендуємо змішувати індиго з лавандовими та рожевими відтінками. Флот - трендова альтернатива чорному, цей колір додає відчуття насиченості та стриманої розкоші, має чарівну виразність. У парі з плетеним ротангом, лаконічними шрифтами та візерунками, у поєднанні з символічними витворами мистецтва – флот створює чудові комбінації. До речі, це найкращий відтінок для книжкової полиці, ідеальне тло для барвистих обкладинок книг.

Палитра синих оттенков эффектно смотрится в классических и современных интерьерах.
Палітра синіх відтінків ефектно виглядає у класичних та сучасних інтер'єрах.