В

Ви шукаєте спосіб як проявити свою яскраву творчу індивідуальність у дизайні Вашого інтер'єру ? Тоді стиль Boho – ідеальний вибір для вас. Цей дизайн напрям поєднує богемну вільність та вільну естетику деталей. Стиль став втіленням філософії життя вільних художників, прогресивних мислителів, нетривіальних письменників, культових акторів чи музикантів, якими керував розкутий дух.

Интерьер в стиле бохо — эстетика вольных художников
Інтер'єр у стилі бохо – естетика вільних художників

Сьогодні стиль Бохо вказує на естетику, яка бере свій вплив від тих вільних духом минулих поколінь. Для boho характерна еклектика з акцентом на етнічні мотиви та старовинні витвори мистецтва.

Стиль boho сочетает эклектику, этнические мотивы и произведения искусства прошлого века.
Стиль boho поєднує еклектику, етнічні мотиви та твори мистецтва минулого століття.

Поєднання візерунків та квітів

Яскраві поєднання кольорів, різні принти, етнічні мотиви, геометричні візерунки є відмінною рисою стилю boho. Інтер'єр у цьому стилі виходить за рамки класичних комбінацій та дозволяє поєднувати непоєднуване. Приглушена суміш: оливково-зелених, коньячних, жовтих та іржавих відтінків, або помітний квартет: апельсинового, червоного, небесно-синього та рожевого. Рішення лише за Вами.

Интерьер в стиле boho позволяет применить яркие цветовые сочетания, разнообразие принтов и акцентов.
Інтер'єр у стилі boho дозволяє застосувати яскраві колірні поєднання, різноманітність принтів та акцентів.

Використання натуральних та необроблених матеріалів – стиль бохо в інтер'єрі

Плетений із лози настінний декор, прикраси та вішалки з макраме, килимок із сизалю або пуф для ніг зі шкіри – невід'ємні частини декору в стилі boho. Покриття для підлоги з необробленої деревини, аксесуари з сировинних матеріалів: коноплі, сизалі, ротанга уособлюють вплив хіпі на естетику boho. І хоча основний акцент припадає на природні матеріали, металеві торшери та статуї чудово доповнюють вільну енергетику простору у стилі boho.

Использование натуральных и необработанных материалов — неотъемлемая часть декора в стиле boho
Використання натуральних та необроблених матеріалів – невід'ємна частина декору в стилі boho

Додати акценти культурної спадщини

Космополітизм – основа естетики boho. Ідейні натхненники цього напряму були громадянами світу, подорожуючи та пізнаючи безліч культур. Статуї Будди, марокканські ліхтарі, індійські племінні маски, вази у стилі мінімалізму, урни з китайської порцеляни — шматочки спогадів із різних куточків планети.

Добавить акценты культурного наследияКосмополитизм — основа эстетики boho. Идейные вдохновители этого направления  были гражданами мира, путешествуя и познавая множество культур. Статуи Будды, марокканские фонари, индийские племенные маски, вазы в стиле минимализма, урны из китайского фарфора — кусочки воспоминаний из разных уголков планеты.
Додати акценти культурної спадщини Космополітизм є основою естетики boho. Ідейні натхненники цього напряму були громадянами світу, подорожуючи та пізнаючи безліч культур. Статуї Будди, марокканські ліхтарі, індійські племінні маски, вази у стилі мінімалізму, урни з китайської порцеляни — шматочки спогадів із різних куточків планети.

Використовуйте вінтаж в інтер'єрі стилю Бохо

Boho створює пам'ятні деталі, унікальний старовинний декор. Дугова лампа з місцевого блошиного ринку, ретро патефон прадіда, платівки з вічним джазом. Все, що нагадує нам про вільну духовну спадщину минулих поколінь.

Используйте винтаж для создания атмосферы свободного романтизма.
Використовуйте vintage для створення атмосфери вільного романтизму.

Увага на витвори мистецтва

Цей стиль репрезентує Вас як справжнього естета та поціновувача прекрасного. Простір у стилі boho не був би повним без творчого поєднання книг, картин, символів та спадщини великих. Створіть любовне оповідання, сидячи за дерев'яним столиком, продемонструйте вишукану колекцію гравюр або зберіть композицію з ретро фотографій. Немає певних правил – лише Ваш індивідуальний підхід.

Стиль boho тільки для справжнього естету та цінителя красивого.
Стиль boho тільки для справжнього естету та цінителя красивого.

Спокій та затишок стилю Бохо

Нарешті, найголовніше, спокій та затишок стилю boho. М'які пуфи на підлозі, гори з різнокольорових подушок, плетені килимки: естетика boho не метушлива. Такий дизайн створений для неквапливої насолоди життям, для милих бесід із друзями, для переглядів улюблених фільмів, для прочитання чудових книг.

Стиль boho створений для Вашого натхнення, спокою та затишку.
Стиль boho створений для Вашого натхнення, спокою та затишку.