З

Як часто Вам доводиться відмовлятися від своїх дизайн-ідей через відсутність достатнього простору для їх реалізації? Тепер це не проблема! Ми підготували для Вас 9 стильних ідей для невеликої вітальні. Кожна з них продемонструє: як гармонійно поєднувати різноманітність стилістик та функцій на мінімальних квадратних метрах, не створюючи відчуття переповненості та здавленості простору.

Даже небольшая гостиная может стать местом воплощения самых смелых дизайн-идей.
Навіть невелика вітальня може стати місцем втілення найсміливіших дизайн-ідей.

Монохромна палітра з колірною акцентуацією

Створення шикарного невеликого простору легшає, якщо ви дотримуєтеся монохромної палітри, а кілька колірних трюків дозволять простору не втратити свою індивідуальність і виразність. Як яскраву акцентуацію використовуйте актуальні в цьому сезоні відтінки молодої зелені. Природність зеленого оживляє простір, наповнюючи його природними акцентами, вільним та затишним затишком.

Сочетание монохромного дизайна и ярких цветовых акцентов создает атмосферу умиротворенного уюта.
Поєднання монохромного дизайну та яскравих колірних акцентів створює атмосферу затишного затишку.

Нейтральна колірна схема із текстурними елементами

Додати фарб у нейтральний інтер'єр допоможуть деталі з незвичайними фактурами, аксесуари нетривіальних текстур. Маючи в своєму розпорядженні невеликий простір, віддайте перевагу малогабаритному меблюванню. Наприклад, елегантному дивану з дерев'яними ніжками, торцевим тумбам із книжковими колекціями. Текстурні елементи, такі як плетений журнальний столик та ребристі керамічні лампи, доповнять оригінальний дизайн та стануть полем для експериментів.

Интерьер в нейтральных тонах может стать интригующим и оригинальным с помощью текстурным аксессуаров.
Інтер'єр у нейтральних тонах може стати інтригуючим та оригінальним за допомогою текстурних аксесуарів.

Білі стіни, темні меблі

Чорні меблі додають глибину в цю білу мініатюрну вітальню. Різноманітність природного світла розширює кімнату, не дозволяючи чорним відтінкам меблів обтяжити місце. Сірий диван та бічне крісло коньячного відтінку чудово гармонують з натуральними фіговими деревами, виступаючи виразними художніми акцентами на білому тлі. Килим гармонізує контраст теплих та холодних відтінків, поєднуючи колірну схему кімнати в єдиний концепт.

Игра контрастов - это залог эффектного, запоминающегося интерьера.
Гра контрастів - це запорука ефектного інтер'єру, що запам'ятовується.

Затишок із секційним диваном

Мінімалістичний "Г"-подібний секційний диван - відмінний спосіб максимізувати функціональне розміщення в невеликій вітальні. На додачу до головного героя цього дизайну йде стильний плетений стілець, який балансує відтінкову схему, а різноманітність рослин творять атмосферу спокою та блаженства.

Для расширения пространства небольшой гостиной, дизайнеры рекомендуют использовать минималистичный «г»-образный диван.
Для розширення простору невеликої вітальні дизайнери рекомендують використовувати мінімалістичний «г»-подібний диван.

Скандинавський шик

Ефектне поєднання каліфорнійського каузального стилю та умиротвореного скандинавського декору створюють бездоганний дует для невеликої вітальні. Стримана палітра наповнює простір спокоєм і релаксом. Кожна деталь від текстилю до обкладинок книг працює із колірною схемою кімнати.

Сдержанность и умиротворенность скандинавского шика идеально подходит для дизайна небольшой гостиной.
Стриманість та умиротворення скандинавського шику ідеально підходить для дизайну невеликої вітальні.

Гра з фактурою, кольором та текстурою

Гра фактур та кольору ідеально підійде для створення атмосферної вітальні. Поєднання шкіряного міні-дивана та срібної настільної лампи гігантських розмірів – це безпрограшна гра контрастів, що дозволяє реалізувати найсміливіші дизайнерські ідеї в рамках невеликого простору. Шаруваті килимки на підлозі доповнюють інтер'єр виразною фактурою, акриловий бічний стіл гармонізує баланс текстур.

Сочетание изысканных текстур,нетривиальных фактур и оригинальных цветов создают выразительный интерьер гостиной.
Поєднання вишуканих текстур, нетривіальних фактур та оригінальних кольорів створюють виразний інтер'єр вітальні.

Маленька вітальня, натхненна Palm Springs

Пальми, океан і насолода, що ще спадає на думку, коли мова про Каліфорнію? Інтер'єр, натхненний подібною естетикою, буде наповнений атмосферою slow living.

Флористичні принти, рослини всюди створюють ефект «Вау», а меблі в естетиці поп-арт лише доповнюють загальну стилістику.

Расслабленная атмосфера идеально дополняет интерьер небольшой гостиной, добавляя ей особого шарма и утончённости.
Розслаблена атмосфера ідеально доповнює інтер'єр невеликою вітальнею, додаючи їй особливого шарму та витонченості.

Білі стіни з кольоровими меблями

Коли справа доходить до інтер'єру невеликою вітальнею, слід зробити ставку на креативний колірний підхід. Щоб ця ідея була реалізована повною мірою, виберіть як основний колір білий. Поєднання нейтральної основи з яскравими меблями у контрастних, сміливих тонах дозволить створити виразний інтер'єр.

Игра контраст визуально расширяет пространство и создает завершенный образ интерьера.
Гра контрастів візуально розширює простір та створює завершений образ інтер'єру.