Б

бездоганні, стильні та умиротворені спальні заповнили простір Рinterest. Але як створити таку спальню мрії, володіючи обмеженим бюджетом та часом? Сьогодні ми розглянемо 5 кроків, завдяки яким Ви зумієте втілити всі сміливі ідеї та перетворитися на спальню на простір бездоганного смаку.

Синий и белый - это классическое цветовое сочетание для спальни.
Синій та білий – це класичне поєднання кольорів для спальні.

Крок перший: зміна

Огляньте свою спальню, як бачите її вперше. Які емоції вона викликає у Вас? Що тішить, а що змушує засмучуватися? Часто ми відкладаємо тотальну ревізію своєї спальні, не знаходячи часу, щоб позбутися старих ламп, потертих меблів та застарілого текстилю. Першим кроком перетворення спального простору стане редагування. Розглянемо Вашу спальню з критичної та об'єктивної точки зору. Ви знайдете безліч зайвих деталей, які можна продати на онлайн майданчиках, а за виручені кошти оновити аксесуари, меблювання. Позбавтеся виробів, які не використовуєте або вони не викликають у Вас позитивних емоцій. Спальня має бути простором спокою, розслаблення, натхнення. Процес змін - безкоштовний, усуньте все, що вам не потрібне і не подобається, не бійтеся змін.

Каждая спальня заслуживает перемен.
Кожна спальня заслуговує на зміни.

Крок другий: перестановка та заміна основи

Без чіткого плану та реальної оцінки стартових позицій Ви ніколи не досягнете мети. На другому етапі слід відповісти на запитання: Ваші меблі дійсно відповідають Вашим смакам та потребам? Ваше ліжко досить велике (або воно занадто велике)? Чи функціональна Ваша спальня? Заміна основи спальні (меблювання, ліжко) - це необхідний захід для створення комфортного простору, де кожна деталь має своє логічно обґрунтоване місце. Після того, як Ви відповіли на ці запитання, погляньте навколо - зараз саме час для перестановки. Запитайте себе, чи правильно встановлені меблі, а аксесуари. Все починається з ліжка: просте емпіричне правило - розмістіть своє ліжко біля найдовшої стіни в кімнаті, а потім помістіть предмети меблів, що залишилися, в комфортне положення навколо неї.

Расположение основных изделий в спальне гарантирует Вам комфортное и функциональное пространство.
Розташування основних виробів у спальні гарантує Вам комфортний та функціональний простір.

Крок третій: колір

Колір дуже впливає на ваш настрій. Ось чому один із найпростіших способів вдихнув нове життя у Вашу спальню – це змінити колір стін. Коли мова заходить про вибір кольору покриттів, наголосіть на Вашій особистості та способі життя. Наприклад, якщо ви любите сад, Ви можете вибрати м'яку зелену або жовту палітру, щоб створити більш екстравагантну атмосферу, оберіть темний колір, такий як темно-сірий, темно-синій або навіть чорний. Однак майте на увазі, що кінцева мета перетворення - це створення простору розслаблюючого відпочинку та сну.

Для создание дерзкого интерьера - используйте глубокие темные оттенки.
Для створення зухвалого інтер'єру – використовуйте глибокі темні відтінки.

Але не зупиняйтеся тільки на стінах - є безліч інших способів пожвавити Вашу спальню кольором. Стелі, обробка, реставрація меблів та підлоги вимагають трохи більше часу та терпіння, але кінцевий результат радуватиме Вас і приноситиме естетичну насолоду.

Добавьте новые цветные эмоции в Ваш дизайн и наслаждайтесь особым шармом и эстетикой.
Додайте нові кольорові емоції у Ваш дизайн та насолоджуйтесь особливим шармом та естетикою.

Крок четвертий: оновлення

Тепер, коли у Ви позбавили всього зайвого, комфортно використовували простір і обрамили все навколо улюбленим кольором саме час задуматися - про ліжко. Вибір ліжка стане основою майбутньої інтер'єрної концепції. Один з найшвидших і найпростіших способів надати спальні свіжий вигляд - це оновити постільні речі. Потім текстиль: подушки додаткову ковдру або ковдру зверху постільної білизни, щоб створити затишну атмосферу і додати візерунок і колір.

Создайте акцентную стену в дуэте с текстилем.
Створіть акцентну стіну у дуеті з текстилем.

Крок п'ятий: акценти

Тепер настав час додати особистість за допомогою аксесуарів. Спальня - чудове місце, щоб продемонструвати Ваші фотографії або цінні дрібниці із захоплюючих подорожей. Переконайтеся, що у Вас достатньо освітлення для читання та розташуйте в затишному куточку затишне крісло. Аксесуари не повинні коштувати цілий стан, щоб бути цікавими та елегантними. Ці останні штрихи зроблять дизайн Вашої спальні особистісним і бездоганним.

Темные стены создают аристократичный антураж в спальне.
Темні стіни створюють аристократичний антураж у спальні.