Е

Якщо у Вашій спальні мало внутрішнього світла, створіть ефект світіння за допомогою жовтих відтінків. Правильний жовтий колір створить теплий, затишний і привітний простір. Жовтий колірний спектр чудово поєднується з деревом, шкірою та нейтральною гамою, що спрощує роботу над відтінковими схемами. Крім того, жовтий колір як акцент на сірих стінах буде чудовим рішенням для модерних просторів. Ми підготували цікаві способи інтеграції сонячного відтінку до Вашої спальні.

Добавьте яркие и сочные акценты, отдав предпочтения солнечному цвету.
Додайте яскраві та соковиті акценти, віддавши перевагу сонячному кольору.

Золотий у бежевому

Квіткові шпалери, м'яке ліжко та світлі дерев'яні столи надають спальні класичного вигляду. Доповнюючи інтер'єр сучасним освітленням та поєднанням сільських текстур, Ви створите неповторний дизайн. За допомогою золотих тонів створіть ефектне світіння, а в дуеті з бежевим відтінком колірна роздільна здатність Вашої спальні стане об'єктом загального захоплення.

Сочетание золотого оттенка и бежевой основы создают классический облик спальной комнаты.
Поєднання золотого відтінку та бежевої основи створюють класичний вигляд спальної кімнати.

Яскравий колірний сплеск

Ідеально підходить для виразної спальні - яскраво-жовтий відтінок, тільки уявіть собі це розслаблююче тепле сяйво у вечірньому сутінку. Для створення повітряного вигляду кімнати, дизайнери рекомендують використовувати яскраво-жовтий відтінок з інструментарієм "колірної рамки" (оздоблення у співвідношенні 5050).

Используйте ярко-желтый оттенок для создания выразительной картины спальеого дизайна.
Використовуйте яскраво-жовтий відтінок для створення виразної картини спаленого дизайну.

Жовтий монохром

Варто відзначити, що інтер'єр у жовтому монохромному кольорі – це досить сміливий крок. Щоб пом'якшити жорсткий блок кольору, використовуйте текстиль із нейтральним принтом, стримані покриття та текстури. Глянцеві та металеві конструкції будуть зайві в подібному дизайні, тому дотримуйтесь матових та природних фактур.

Желтый монохромный интерьер - решение для смелых и дерзких.
Жовтий монохромний інтер'єр - рішення для сміливих та зухвалих.

Відтінковий акцент

Маленька деталь жовтого кольору може зробити простір спальні наповненим та умиротвореним. Картина над каміном, яскравий текстиль або дзеркало в насиченій рамі у дуеті зі спокійною, пастельною палітрою дають у результаті складну та глибоку комбінацію. Для узгодження кольорів рекомендується вибрати колір гармонізуючий зухвалий характер сонячного кольору.

Акцентуация с помощью яркого желтого оттенка подойдет для любителей минимализма, жаждущих сохранить индивидуальный подход к дизайну.
Акцентуація за допомогою яскравого жовтого відтінку підійде для любителів мінімалізму, які бажають зберегти індивідуальний підхід до дизайну.

Стрімкість жовтого

Як основа сучасної стилістики – сірий колір чудово гармонізує жовтий відтінок. М'який жовтий колір у поєднанні з бетонною стриманістю створюють енергійний контраст. У цих спокійних тонах спальня може поєднувати багато функціональних призначень і відкрити простір для експериментів з аксесуарами.

Дуэт серого и желтого - это контрастное чудо дизайна.
Дует сірого та жовтого – це контрастне диво дизайну.

Тонка вуаль

Тонкий весняний настрій на цілий рік із класичним сільським комбо із жовтого, м'ятно-зеленого та рожево-блакитного відтінків. Комбінуйте із зображеннями птахів та флори, які Ви можете актуалізувати залежно від настрою та сезону.

Желтый цвет подарит Вашему интерьеру легкое, солнечное весеннее настроение.
Жовтий колір подарує Вашому інтер'єру легкий, сонячний весняний настрій.

Середземноморські мотиви

Запобігайте ефекту здавленості простору, об'єднавши промені сонячного відтінку з заспокійливим перським теракотовим тоном. Фарби, що використовується як фон, надають простору Середземноморські мотиви, хоча геометричні форми: шевронна тканина та графічні принти зберігають прогресивність інтер'єру.

Создай интерьер в Средиземноморском стиле, сочетая в дизайне терракот с желтым цветом.
Створи інтер'єр у Середземноморському стилі, поєднуючи у дизайні теракот з жовтим кольором.