Комфортні ліжка, в дитячу та спальню, в різному стилі та для різних інтер'єрів.

Якість вашого сну, а отже, багато в чому і життя, залежить від того, як і на чому ви спите. Наші дизайнери намагаються, щоб ви мали можливість знайти ідеальний варіант для свого приміщення з урахуванням усіх аспектів: від площі, освітлення та пріоритетних кольорів в обробці для одного або пари.

Дитячі ліжка за доступними цінами

Практично, коли дизайнери пропонують дитячі ліжка, які підкуповують своїм стилем, якісними матеріалами та оригінальним дизайном. Незамінне рішення для дитячих кімнат дитини, яка тільки отримала свою окрему від батьків кімнату, так і підлітка, який потребує і спальні, і робочого куточку, і простору для відпочинку, і прийому гостей. Серед популярних тенденцій у цих меблях, помітні такі:

  • високі узголів'я;
  • строгі форми: як прямі, і кутові;
  • використання стриманого оздоблення – «каретка» або зовсім без неї;
  • пастельні відтінки: синій, сірий, рожевий;
  • один матеріал у оббивці: велюр, мікрофібра, замша, жаккард.

Інтер'єрні ліжка

Дизайнерські ліжка – оптимальне рішення для кімнат у різному стилі, у тому числі скандинавському, еко, еклектика. Вони гармонійно впишуться в класику суворістю та простотою своїх форм; у лофт – застосуванням натуральних матеріалів та пастельних відтінків; у Прованс – нюдовими відтінками та м'якими фактурами, у модерн – актуальними кольорами оббивки.

На вибір – конструкції на ніжках, які «парять» або литі, що виглядають масивною головною конструкцією у всьому інтер'єрі. Серед актуальних тенденцій – масивне, але суворе узголів'я у цільній чи подвійній формі.

Дубові ліжка, для тих хто цінує надійне

Каркас ліжка з натурального дуба – це екологічно та стильно. При цьому конструкція надійна та гармонує з різними інтер'єрами. Актуальний каталог пропонує зробити ставку на масивність і замовити варіанти з унікальним узголів'ям, в якому з'єднуються безпосередньо обрамлення ліжка, і тумбочки з вертикальними полицями для зберігання речей або освітлювальних приладів. Як додаткове оздоблення використовуються м'які вставки з жаккарда, велюру, мікрофібри. А якщо ви цінуєте свободу у просторі, то ліжка на високих ніжках – саме те, що треба.

Дивіться нові каталоги в нашому маркетплейсі і дізнавайтеся, що ще пропонують дизайнери меблів зі світовим ім'ям для створення затишку в спальні.