Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Стіл-трансформер Hobana Ш1 (Дуб сонома)

     Hobana 1  1 — замовити в PORTES.UA
     Hobana 1  2 — замовити в PORTES.UA
     Hobana 1  3 — замовити в PORTES.UA
     Hobana 1  4 — замовити в PORTES.UA
    Стіл-трансформер Hobana Ш1 (Дуб сонома)
    Стіл-трансформер Hobana Ш1 (Дуб сонома)
    Стіл-трансформер Hobana Ш1 (Дуб сонома)
    Стіл-трансформер Hobana Ш1 (Дуб сонома)

    Розміри столу Hobana 1

     

     

    Hobana – стіл-трансформер, який має два види трансформації: у складеному вигляді – тумба, у розкладеному – стіл.  Також можна зустріти назву стіл-тумба, стіл-слайдер або смарт-стіл.

    Hobana може бути представлена ​​з полицями або з шухлядами, кількість яких ви вибираєте за власним бажанням.

    • Hobana — стіл та тумбочка з відкритими полицями 
    • Hobana Ш1 — стіл та тумбочка з 1 шухлядою
    • Hobana Ш2 — стіл та тумбочка з 2 шухлядами
    • Hobana Ш3 — стіл та тумбочка з 3 шухлядами

    При замовленні базової моделі з поличками клієнт у будь-який період експлуатації виробу може дозамовити додаткові шухляди за потреби. Доукомплектування шухлядами та їх кріплення передбачено під час виготовлення столів.

    У чому переваги стола-тумби, що трансформується:

    Трансформер у вигляді письмового стола-тумби є багатофункціональними меблями, які поєднують у собі переваги обох предметів меблів відразу:

    1. Організований простір для зберігання. Модель «Hobana» від виробника оснащена висувними шухлядами, що дають змогу дуже грамотно використовувати внутрішній простір столу для зберігання документів, канцелярії. Це особливо корисно у невеликих квартирах та офісах, де кожен квадратний сантиметр цінний.
    2. Ергономічність. Стіл-тумба трансформер для вітальні спроєктований з урахуванням ергономічних принципів, тому він забезпечує зручну та комфортну робочу чи навчальну зону. Для максимального комфорту до нього можна докупити ортопедичне крісло що регулюється за висотою, кутом нахилу і т. д. Такий вибір дозволить знизити напругу м'язів та втоми.
    3. Практичність. Трансформер можна використовувати у вигляді кухонного столу-тумбиТак, це не тільки зручний та компактний робочий простір. Ви можете використовувати її на кухні як поверхню для сімейних обідів. В той самий час завдяки наявності містких висувних шухляд можна тримати всі необхідні предмети під рукою. 
    4. Стиль та декор. Вирішивши купити стіл трансформер від виробника ви зробите чудове доповнення інтер'єру вашого приміщення. Замовляючи модель «Hobana» у нас, ви маєте змогу підібрати відповідний колір, аби виріб повністю відповідав вашому смаку та вподобанням. Можна вибрати модель, що пасує до інших меблів в кімнаті, або використовувати її як акцентний елемент, що додає унікальність та індивідуальність.
    5. Мобільність. В більшості випадків кухонний стіл трансформер з тумбою легко переміщати у різні зони квартири. Це корисно, якщо потрібно змінити конфігурацію приміщення. 
    6. Економія простору. Звичайно ж, трансформер стіл-тумба дозволяє максимально ефективно використовувати доступний простір у приміщенні. Завдяки своїй компактній конструкції він займає менше місця.
    7. Гнучкість та адаптивність. Модель «Hobana» запросто адаптується під ваші потреби та уподобання. Ви можете вибрати модель із необхідною кількістю ящиків, щоб вона відповідала вашим запитам у зберіганні та організації речей, а також додатково замовити їх з часом.

    Це лише деякі з переваг кухонного стола з тумбою, купити який можна у нас. Рекомендуємо детально вивчити характеристики та функції даного виробу, і ви відразу зрозумієте, що не помилилися з вибором.

    Стіл-тумба — помічник на всі випадки життя

    Стіл-трансформер з тумбою є дуже універсальними та функціональними меблями, які можуть бути використані в різних ситуаціях. Наприклад, його можна використовувати як обідній стіл для невеликих приміщень або студій, де кожен квадратний метр має значення. Він може бути легко трансформований з компактного стану в повноцінний обідній стіл, здатний вмістити кілька людей. Також купити в Києві трансформер стіл-тумбу можна для організації робочого простору. Ви зможете розмістити на ньому комп'ютер, книги, документи та інші матеріали. Після використання його можна легко знову перетворити на компактну тумбу, звільнивши простір.

    У складеному стані стіл трансформер може бути компактним кавовим столиком. Він ідеально підійде для розміщення напоїв, книг, журналів та інших предметів у вітальні чи гостьовій кімнаті. При необхідності його можна легко розширити, щоб створити велику поверхню сервірування.

    Ще один варіант використання трансформера стола-тумби, купити який у Києві можна безпосередньо від виробника для конференц-залу. Якщо у вас є невеликий офіс або кімната для переговорів, такий трансформер може швидко розкладатися для розміщення кількох людей і знову складатися для економії місця. 

    Як бачите стіл-тумба (трансформер) пропонує безліч варіантів використання в залежності від ваших потреб та уподобань. Він поєднує в собі функціональність, зручність та економію простору, що робить його привабливим вибором для різних приміщень та ситуацій.

    Стіл трансформер «Hobana» відмінно підходить для повсякденного використання. Він чудово впишеться в інтер'єр і стане стильним елементом вашого будинку чи офісу.

     

     

    Основні
    Вид Стіл-трансформер
    Призначення
    Тип приміщення Для вітальні; Для офісу; Для спальні
    Дизайн
    Форма Прямокутна
    Матеріали
    Основний матеріал Ламінований ДСП класу Е1
    Розміри, обсяг, вага
    Ширина, мм 500
    Довжина, мм 450; 1400
    Інформація від виробника
    Країна виробництва Україна
    3D модель Ні

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Стіл-трансформер Hobana Ш1 (Дуб сонома)
    • Запас: В наявності
    • Модель: 27468-116
    • SKU: knap-00009
    5 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    3 990 ₴
    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157