Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Askona Sky Frost 80x190 см

     Askona Sky Frost 80x190 см  1 — замовити в PORTES.UA

    Ортопедичний матрац Sky Frost висотою 19 см вважається універсальним. Жорсткість нижче/вище середньої дозволяє з легкістю підібрати найбільш комфортне місце для сну та відпочинку. Максимально допустиме навантаження становить 120 кг.

    В складі:

    • Інноваційний 3-зональний блок пружин 3ZoneFlex, розроблений спеціально для супервитривалих матраців. Його наявність дозволяє виключити стеження м'яких наповнювачів. Не створює ефекту гамака. 500 пружин на спальне місце гарантують покращену ортопедичну підтримку кожної частини тіла. Хребет перебуватиме в правильному положенні, що позитивно позначиться на якості сну.
    • Кокосова плита – природний наповнювач, що забезпечує необхідну жорсткість та пружність. У процесі виробництва волокна горіха скріплюються один з одним із використанням натурального латексу. Матеріал добре пропускає повітря. Має високі теплоізоляційні властивості. Чи не накопичує вологу і служить бар'єром для утворення неприємних запахів. Гіпоалергенний і абсолютно безпечний для здоров'я. Довговічний.
    • Повсть використовується як прошарок між пружинним блоком і м'якими наповнювачами. Цей нетканий матеріал, отриманий із натуральної вовни внаслідок валяння. Має високі теплоізоляційні та антистатичні властивості. Створює покращену повітропроникність. Абсолютно безпечний для здоров'я. Має високі показники зносостійкості.
    • Шар, виготовлений з піни Orto Foam. Інноваційний матеріал, що має високі показники пружності та еластичності. Комірчаста структура дозволяє забезпечити правильну підтримку хребта. Піна підлаштовується під анатомічні особливості будови тіла та допомагає рівномірно розподілити тиск по поверхні. Створює легкий масажний ефект. Матеріал не вбирає вологу. Антиалергенний. Екологічний. Навіть під час тривалої експлуатації зберігає свою форму і не змінюється.
    • Посилення по периметру допомагає уникнути ефекту провалювання. Служить захистом від деформацій блоку пружин та м'яких наповнювачів. Дозволяє з абсолютним комфортом сидіти на краю матраца.
    • Верхній шар – об'ємний трикотаж, стьобаний на високоеластичній піні. Трикотаж добре пропускає повітря. Відрізняється своєю надзвичайною м'якістю. Приємний на дотик. Еластична піна покращує комфортність виробу, значно понизивши зворотний тиск пружин на м'які тканини. Спеціальне антибактеріальне просочення Cotton Care стримує зростання мікроорганізмів у тканині. Захищає від появи пилових кліщів. Має функцію самоочищення. Просочення екологічне і абсолютно безпечне для здоров'я. Зносостійка. Білий чохол у поєднанні з бурлетом, на якому завдано геометричний візерунок, виглядає стильно та цікаво.

    Матрац Askona Frost щодня радуватиме вас не лише своїм зовнішнім виглядом, але й допоможе помітно покращити ваш сон.

    Основні
    Тип Незалежний пружинний блок
    Призначення
    Для кого Для двох; Для дорослих
    Матеріали
    Наповнення Кокосова койра; Ортопедична піна; Шерсть
    Чохол Трикотаж
    Конструкція
    Тип пружинного блоку 3-зональний блок пружин 3ZoneFlex
    Жорсткість вище середньої; нижча за середню
    Кількість пружин на спальне місце 500
    Розміри, обсяг, вага
    Висота, см 19
    Вага на спальне місце до 120 кг
    Інформація від виробника
    Бренд Askona
    Колекція Sky
    Гарантія, міс 18

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Askona Sky Frost 80x190 см
    • Запас: Немає в наявності
    • Модель: 1202501-123
    • SKU: 12025
    160 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    0 ₴
    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157