Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Askona Senses Lily 80x190 см

     Askona Senses Lily 80x190 см  1 — замовити в PORTES.UA

    Ортопедичний матрац Askona Senses Lily середньої жорсткості стане незамінним місцем для відпочинку після важкого робочого дня. Абсолютний комфорт та спокій гарантовано. Висота виробу – 23 см. Максимально допустиме навантаження становить 140 кг.

    В складі:

    • Інноваційний 5-ти зональний пружинний блок ActiveFlex, який включає 550 пружин на спальне місце. Висота блоку – 15 см. Забезпечує надточну підтримку хребта, що сприяє абсолютному розслабленню та дозволяє швидше заснути. Поступово розподіляє тиск поверхнею. Відрізняється підвищеною міцністю.
    • Шар кокосової койри. 100% натуральний матеріал, що додає виробу необхідної жорсткості та пружності. Скріплення волокон горіха провадиться за допомогою натурального латексу. Койра добре пропускає повітря та не накопичує вологу. Виключає появу неприємних запахів. Абсолютно безпечна для здоров'я, гіпоалергенна. Зносостійкий та довговічний матеріал.
    • Піна AntiStress Foam з антистресовим просоченням та масажним ефектом. Надзвичайно пружний та еластичний матеріал. Знижує зворотний тиск на тіло. Швидко відновлює форму. Забезпечує антистресовий ефект. Абсолютне розслаблення та комфорт гарантовані. Ще на етапі виготовлення натуральні трав'яні екстракти, укладені в мікрокапсули, вводяться в піну. Молекули трав лаванди, меліси та ромашки вивільняються з капсул шляхом тертя та коливання температури тіла людини. Завдяки використанню такої інноваційної технології вдається помітно збільшити фазу глибокого сну та покращити якість відпочинку. Піна гіпоалергенна та абсолютно безпечна для здоров'я.
    • Посилення по периметру дозволяє захистити м'які шари та пружинний блок від пошкоджень. Запобігає скоченню наповнювачів, завдяки чому на матраці буде зручно не тільки лежати, а й сидіти. Збільшує поверхню спального місця.
    • Верхній шар – система комфортності HelpSystem. Унікальна технологія, за якої відбувається стимуляція омолодження окремих клітин шкіри.

    Матрац Askona Lily подарує не тільки неповторні емоції від сну та відпочинку, але й позитивно вплине на вашу шкіру, завдяки чому ви будете виглядати ще більш привабливо.

    Основні
    Тип Незалежний пружинний блок
    Призначення
    Для кого Для двох; Для дорослих
    Матеріали
    Наповнення Кокосова койра; Ортопедична піна
    Чохол Система комфортності HelpSystem
    Конструкція
    Тип пружинного блоку 5-ти зональний пружинний блок ActiveFlex
    Жорсткість середня
    Кількість пружин на спальне місце 550
    Розміри, обсяг, вага
    Висота, см 23
    Вага на спальне місце до 140 кг
    Інформація від виробника
    Бренд Askona
    Колекція Senses
    Гарантія, міс 18

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Askona Senses Lily 80x190 см
    • Запас: Немає в наявності
    • Модель: 1202601-123
    • SKU: 12026
    165 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    0 ₴
    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157