Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Askona HomeSleep Base 80x190 см

     Askona HomeSleep Base 80x190 см  1 — замовити в PORTES.UA

    Ортопедичний матрац Askona HomeSleep Base стане відмінним рішенням для тих, хто віддає перевагу м'якшому спальному місцю. Підходить для людей різної вікової категорії. Використання екологічно чистих матеріалів дозволяє забезпечити абсолютну безпеку. Максимальне навантаження на спальне місце може становити 140 кг.

    В складі:

    • Пружинний блок 5ZoneFlex, що складається з 5 незалежних зон. Забезпечує надточну делікатну підтримку кожної частини тіла. Поступово розподіляє тиск поверхнею. Це, у свою чергу, дозволяє створити покращений комфорт. Ви зможете швидко розслабитись після активного дня, що позитивно позначиться на якості сну.
    • Льон – матеріал, що має антисептичні властивості. Виключає процес накопичення статичної електрики. Нейтралізує запахи. Сприяє покращеній повітропроникності. Гігроскопічний. Гігієнічний та не викликає алергічних реакцій. Забезпечує підвищену теплопровідність. Зносостійкий та довговічний.
    • Інноваційна піна CarbonFoam, що характеризується підвищеними показниками еластичності. Чинить антистатичну дію і стає бар'єром для скупчення пилу. Перешкоджає появі пилових кліщів. Має спеціальне антибактеріальне просочення. Мікрочастинки бамбукового вугілля в спеціальних міні-капсулах вводяться в піну ще на етапі виробництва. Вугілля, у разі, використовується як абсорбенту. Завдяки використанню такої технології у виробі не накопичується електричний заряд. Статичний заряд швидко та безпечно для здоров'я виводиться, що позитивно впливає на нервову систему та допомагає помітно покращити якість сну.
    • Матрац посилено по периметру, завдяки чому пружинний блок та м'які шари захищені від деформації. До того ж завдяки використанню такої технології ви зможете комфортно посидіти на краю матраца.
    • Чохол виконаний з м'якого, приємного на дотик трикотажу. Тканина характеризується покращеною повітропроникністю. Гнучкий, еластичний матеріал добре утримує форму. Протягом тривалого використання зберігає первозданний зовнішній вигляд. Спеціальне просочення Cotton Care стримує зростання мікроорганізмів.
    Основні
    Тип Незалежний пружинний блок
    Призначення
    Для кого Для двох; Для дорослих; Для людей з великою вагою
    Матеріали
    Наповнення Натуральний льон; Ортопедична піна
    Чохол Трикотаж
    Конструкція
    Тип пружинного блоку 5-ти зональний пружинний блок "5ZoneFlex"
    Жорсткість нижча за середню
    Кількість пружин на спальне місце 550
    Розміри, обсяг, вага
    Вага на спальне місце до 140 кг
    Інформація від виробника
    Бренд Askona
    Колекція HomeSleep
    Гарантія, міс 18

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Askona HomeSleep Base 80x190 см
    • Запас: Немає в наявності
    • Модель: 1203001-123
    • SKU: 12030
    224 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    0 ₴
    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157