Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Askona HomeSleep Vesta 80x190 см

     Askona HomeSleep Vesta 80x190 см  1 — замовити в PORTES.UA

    Ортопедичний матрац Askona HomeSleep Vesta висотою 19 см підходить для людей різної вікової категорії. Ідеальне рішення для тих, хто віддає перевагу спальному місцю з підвищеною жорсткістю. Виготовлений із безпечних, екологічно чистих матеріалів. Максимально допустиме навантаження – 140 кг.

    В складі:

    • Інноваційний 5-ти зональний пружинний блок "5ZoneFlex". Саме 5 зон допомагають максимально точно розподілити тиск поверхнею. Забезпечують покращену анатомічну підтримку хребта, дозволяючи йому перебувати у природному положенні. Це сприяє якнайшвидшому повному розслабленню всього тіла і помітно покращує якість сну.
    • Льон використовується як прошарок між пружинним блоком та іншими наповнювачами. Матеріал високої якості має антисептичні властивості. Гігроскопічний. Забезпечує вільну циркуляцію повітря. Запобігає появі неприємних запахів. Має високі гігієнічні властивості. Не викликає алергічних реакцій. Відрізняється підвищеною зносостійкістю.
    • Кокосова плита забезпечує потрібну жорсткість. Підвищує ортопедичні властивості виробу. 100% натуральний матеріал. Не затримує вологу, відрізняється підвищеною повітропроникністю, що дозволяє виключити появу бактерій та мікроорганізмів. Не схильний до гниття. Еластичне кокосове волокно стійке до деформацій.
    • Виріб посилений по периметру, що дозволяє збільшити поверхню спального місця. До того ж, при використанні такої технології виключено усунення м'яких шарів. Пружинний блок захищений від пошкоджень. Ви зможете абсолютно комфортно не лише лежати, а й сидіти на краю матраца.
    • Верхній шар виконаний з об'ємного високоякісного трикотажу, що стьобає на високоеластичній піні. М'який, приємний на дотик трикотаж добре пропускає повітря. Еластичний і зносостійкий. Піна додає виробу необхідної пружності. Матеріал не викликає алергічних реакцій. Добре тримає форму. Абсолютно безпечний для здоров'я. Спеціальне просочення Cotton Сarе допомагає уникнути появи мікроорганізмів.
    Основні
    Тип Незалежний пружинний блок
    Призначення
    Для кого Для двох; Для дорослих; Для людей з великою вагою
    Матеріали
    Наповнення Кокосова койра; Натуральний льон
    Чохол Трикотаж
    Конструкція
    Тип пружинного блоку 5-ти зональний пружинний блок "5ZoneFlex"
    Жорсткість вище середньої
    Кількість пружин на спальне місце 550
    Розміри, обсяг, вага
    Висота, см 19
    Вага на спальне місце до 140 кг
    Інформація від виробника
    Бренд Askona
    Колекція HomeSleep
    Гарантія, міс 18

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Askona HomeSleep Vesta 80x190 см
    • Запас: Немає в наявності
    • Модель: 1203101-123
    • SKU: 12031
    261 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    0 ₴
    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157