Одяг для осені, коли сонячні теплі дні змінюються холодними дощовими, має бути не тільки стильним, але й практичним. Багато угорських інтернет-магазинів пропонують якісні жіночі речі для міжсезоння. У статті розповідаємо, яким одягом варто поповнити свій гардероб напередодні нинішньої осені та де його можна замовити, тим паче, що доставка з Угорщини в Україну займає всього п'ять днів.

Модные осенние аксессуары: бежевая шляпа, черные солнцезащитные очки, розовый шарф, светло-голубые джинсы, серый вязаный свитер, коричневый кожаный кошелек, украшения, блокнот и осенние листья на деревянном фоне. Идеально подходит для сезонных блогов о моде и стиле жизни

Базовий осінній гардероб

До переліку базових речей для осені входять:

  • тонкі й товсті в'язані светри — однотонні та з різноманітними малюнками;
  • кардигани — виробники пропонують моделі всілякої довжини, на ґудзиках, блискавці та без застібок;
  • толстовки та худі — незамінний одяг для холодних днів, особливий попит мають моделі з капюшонами;
  • джинси — їх можна комбінувати практично з будь-яким верхом, а різноманітність фасонів дає змогу підібрати ідеальний варіант залежно від особливостей фігури;
  • штани з трикотажу або вовни — прекрасно вписуються в офісний стиль, добре поєднуються з піджаками та блузками;
  • джинсові та вовняні спідниці міді та максі — теплі, зручні та стильні.

Не варто нехтувати й аксесуарами — у шафі неодмінно мають бути 2-3 шапки, 1-2 пари шкіряних або тканинних рукавичок, а також кілька шарфів.

Молодая женщина в осенней одежде смеется в парке. На ней ярко-красное пальто, желтая вязаная шапка и коричневые кожаные перчатки. Осенние деревья с золотыми листьями на заднем плане создают теплую и уютную атмосферу. Идеальное изображение для статей о моде и образе жизни осенью.

Верхній одяг для осені

Потрібно кілька речей на випадок вітряних холодних днів. У цьому модному сезоні в тренді:

шкіряні куртки з натуральної та екошкіри, які дають змогу зробити образ елегантнішим і водночас чудово захищають від прохолодного вітру;

  • тренчі — це чудовий вибір для дощових днів, особливо якщо вибрати модель з трикотажу з утепленою підкладкою в модних відтінках: беж, пудра або бузок;
  • дуті куртки з утеплювачем — такий одяг знадобиться наприкінці осені, коли починаються перші заморозки, але пуховик або шубу одягати поки рано.
  • Популярні угорські інтернет-магазини

В Угорщині є багато інтернет-магазинів, які пропонують стильний і якісний одяг на осінь за відмінними цінами. До числа найпопулярніших входять:

  • Fashion Days - у каталозі представлені якісні та модні варіанти від європейських і місцевих брендів одягу;
  • About You - пропонує широкий вибір модного одягу, на сайті часто проводяться розпродажі і пропонуються знижки до 50%;
  • Zalando - це один з найбільших в Європі інтернет-магазинів одягу, який працює і в Угорщині, пропонуючи вбрання в різних стилях і цінових категоріях.

Під час вибору осіннього одягу важливо враховувати індивідуальний стиль і орієнтуватися не тільки на моду, а й на зручність.