Ігрові зони для дітей є необхідною локацією міських дворів та зон відпочинку, територій ДНЗ, освітніх, розважальних та багатьох інших установ.

Така актуальна продукція наразі в Україні пропонується фірмами, поміж яких продавці-посередники та виробники. Серед них позицію лідера займає компанія Creative Play, вийти на зв'язок з працівниками якої можна за телефоном +38-099-755-98-56.

Переваги ігрових майданчиків для дітей від Креатив Плей

Співпраця з відповідним виробником, добре відомим у багатьох українських регіонах, має цілий ряд пріоритетних особливостей:

  • у цієї компанії можна купити дизайнерський дитячий майданчик завжди з сертифікатом якості, який відповідає вимогам ДСТУ – це необхідна умова для такого обладнання на території дитсадків, шкіл та інших громадських місць;
  • для виробництва своєї продукції фахівці даного підприємства, що мають великий професійний досвід і підходять до кожного замовлення максимально відповідально, використовують екологічно безпечні та конструктивно надійні матеріали;
  • у Creative Play прийнятна, цілком адекватна цінова політика – вартість її продукції не передбачає накруток та націнок, як це зазвичай буває у суто комерційних, торгових організацій-посередників;
  • підприємство пропонує своїм покупцям як класичні, так і ексклюзивні рішення з унікальним оригінальним дизайном.

Оформлення ігрових майданчиків залежить від вимог їх замовника, специфіки застосування такого обладнання, вікової категорії й індивідуальних потреб дітей та багатьох інших факторів.

Авторський дизайн: базові пріоритетні моменти та трендові проєкти

Кожна модель дитячого ігрового комплексу, створювана майстрами цієї компанії, проєктується з урахуванням побажань клієнта та норм безпеки користувачів.

На особливу увагу заслуговують майданчики, опис та огляд яких наводиться нижче.

«Альпініст» Універсал

Комплекс включає гірку, драбинки, площину типу «скеледром» та інші складові, що сприяють розвитку рухової координації, фізичної сили та спритності малюків.

Для виготовлення даних конструкцій, які виглядають стильно й здатні подарувати дітлахам багато радісних хвилин, виробники використовують натуральну деревину (сосновий брус), вологостійку фанеру товщиною до 2 см та профільну металеву трубу.

Металеві деталі обробляться спеціальною фарбою – синтетичною емаллю, а дерев’яні та фанерні елементи – акриловою фарбою на водній основі. Колір цих засобів вибирає замовник.

Обабіч східців, що ведуть на вершину гірки та площини з виступами, яка є імітацією скелі, передбачені зручні та міцні перила.

Ключові відмінності такого майданчика – добротність, зручність та безпечність використання. Він стане ідеальним рішенням для гіперактивних малят, яким подобається рух та спорт. Модель підійде дітям старшого дошкільного віку та учням початкових класів.

«Дана»

Ігровий майданчик, адресований малечі від 1 року, відвідувачам ясельної та молодшої групи дитсадка.

Гірка, що входить до цього симпатичного ігрового комплексу, невисока – її висота становить усього 1,3 метри, а довжина її є двохметровою, тому малеча не стане боятися спускатися з такого веселого атракціону.

Комплектація моделі доповнюється вертикальною стінкою для лазіння, яку допитливі шукачі пригод залюбки будуть використовувати для пізнання довколишнього світу й розвитку власних фізичних навичок та здібностей.

Виглядає така модель, що може бути виконана в будь-якому яскравому кольорі, від життєрадісного жовтого до ексцентричного червоного забарвлення, сучасно та елегантно – вона стане окрасою та визначним місцем будь-якої ігрової зони і навіть чудово підійде для подвір’я приватного будинку.

Дизайн цього майданчика, що естетичний та надзвичайно привабливий для малечі, може коригуватися – варто лише висловити свої побажання виробнику.

Компанія-виробник використовує для його виготовлення матеріали, стійкі до зносу та агресивних погодних факторів. Металеві елементи конструкцій не схильні до корозії, дерев’яні мають водовідштовхувальні властивості, а лакофарбові засоби, що не виділяють токсичних випарів навіть у спеку, подовжують термін експлуатації виробу.  

«Скелелаз» Універсал

Ігровий спортивний комплекс для дітей, що включає класичну гірку з драбинкою-сходами, горизонтальну драбинку, розташовану на висоті, маятникову гойдалку та ділянку з невеличкими виступами, яка імітує поверхню скелі.

Такий майданчик стане улюбленим місцем дитячих розваг. Юним любителям спорту він допоможе вдосконалити свої фізичні вміння, а у спокійних малюків також викличе цікавість – вони отримають чимало позитиву, спускаючись із гірки та гойдаючись.

Фахівцями доведено, що відповідні ігрові вправи сприяють розвитку орієнтації дитини в довколишньому просторі, зміцнюють м’язи, покращують вестибулярний апарат. А імпровізований схил скелі дозволить дітям виховати в собі наполегливість та цілеспрямованість – це важливо для формування особистості.

Якість такого обладнання є бездоганною – кожна деталь зроблена оптимально міцною та зручною для дітлахів. Даний майданчик, що допоможе виховати дітей активними, вправними та здоровими, демонструє елегантний та барвистий вигляд – він стане родзинкою будь-якого двору, місця відпочинку чи дитсадочка.

Обираючи відповідні ігрові комплекси для дітей, варто не забути та про покриття для дитячих майданчиків. У «Креатив Плей» можна за телефоном +38-099-755-98-56 замовити таку підлогу з гумової плитки – вона стильна, довговічна, проста в догляді та м’яка на дотик, тому мінімізує вірогідність травм.