Вибір ноутбука для геймінгу може бути складним завданням, особливо коли бюджет обмежений. Адже ми хочемо отримати максимальне задоволення від гри, але не розоритися. Розповідаємо, які доступні моделі варто розглянути у 2023 році.

Ігровий ноутбук

Ideapad Gaming 3 – з упором на максимальну доступність

Якщо ви шукаєте найдешевший ігровий ноутбук, який не розчарує продуктивністю, першим у списку має бути Ideapad Gaming 3 від Lenovo. Пристрій оснастили процесором Intel Core i5 11-го покоління, 16 ГБ ОЗП та відеокартою GeForce GTX 1650 з 4 ГБ відеопам'яті, що дозволить насолоджуватися плавною графікою в більшості ігор на середніх або високих налаштуваннях.

Екран ноутбука отримав діагональ 15,6 дюйма та роздільну здатність Full HD. Матриця IPS має гарні кути огляду і кольору. Батарея ємністю 45 Вт · год забезпечує до 7 годин автономної роботи у звичайному режимі або до 4 годин в ігровому.

Купити цю модель або підібрати іншу конфігурацію можна в інтернет-магазині Eldorado.ua продаються ігрові ноутбуки за вигідними цінами. Доставка здійснюється по всій Україні.

MSI GF63 Thin – компактність без шкоди продуктивності

Для тих, кому потрібний портативний і доступний "ігровий монстр", підійде пристрій MSI. Модель отримала тонкий корпус 21,7 мм, що дуже непогано за мірками геймерських гаджетів. Вага становить 1,86 кг - це дає більше мобільності користувачам, які воліють брати лептоп із собою.

Характеристики пристрою:

  • процесор Intel Core i5-10300H із частотою від 2,5 до 4,5 ГГц та 8 МБ кеш-пам'яті;
  • відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 Max-Q з 4 ГБ відеопам'яті;
  • 8 ГБ оперативної пам'яті з можливістю апгрейду до 64 ГБ у двоканальному режимі.

Діагональ 15,6 дюйма і роздільна здатність Full HD все ще вважається стандартом для комфортного проходження тайтлів. А приємне доповнення у вигляді частоти оновлення 144 Гц робить ігровий процес більш плавним та реалістичним.

Замовити геймерські лептопи з офіційною гарантією можна в інтернет-магазині Eldorado.ua. Завдяки зручному меню фільтрів легко відібрати моделі за ціною, виробником та характеристиками.

Ігровий ноутбук

ASUS TUF Gaming F15 - захищений за військовими стандартами

Цей ноутбук пройшов сертифікацію MIL-STD-810H, що означає здатність витримати удари, вібрацію, вплив пилу та вологи. Корпус ноутбука виконаний з міцного пластику з металевими вставками, а сам пристрій відрізняється відмінним захистом від перегріву завдяки системі охолодження з двома вентиляторами та чотирма тепловими трубками.

Характеристики моделі не поступаються конкурентам. Це Core i5-10300H, графіка GTX 1650 та 16 ГБ ОЗУ. Також передбачено 15,6-дюймовий Full HD IPS-екран з частотою оновлення 144 Гц. ASUS F15 забезпечує гідну продуктивність у екстремальних умовах.