Прикраси можуть вивести образ на новий рівень, так і внести дисбаланс до нього, якщо підбираються без урахування певних правил. Наприклад, вишукані сережки, що гармонійно поєднуються з одягом, здатні привернути увагу до чарівної власниці, акцентуючи на її витонченому смаку та жіночності. Крім того, підходяща пара надає образу завершеності та гармонії. У той же час, якщо ювелірний виріб вибивається із загального контексту, то виглядає недбало і химерно, негативно впливаючи на загальне сприйняття.

сережки

Огляд стилів та дизайнів сережок, придатних для різних повсякденних та святкових образів

Кожен сезон ювелірні колекції демонструють нові форми, сміливі поєднання матеріалів та несподівані дизайни. Популярність здобули елегантна геометрія, стриманий мінімалізм, розкішний вінтаж, флористика, анімалістика та символіка. Різноманітність, що демонструють сережки, дозволяє по-новому розкрити свою індивідуальність та показати себе навколишньому світу. Головне підібрати правильну пару під персональний стиль. І щоб спростити завдання, пропонуємо вам кілька вдалих поєднань нижче.

Повсякденні образи:

  • пусети із символікою;
  • класичні моделі з англійським замком та єдиною вставкою;
  • невеликі кільця з фігурною підвіскою або яскравим оздобленням.

Ділові образи:

  • золоті геометричні пусети без оздоблення;
  • витончені сережки з обробкою перлами;
  • мінімалістичні кільця різного діаметра;
  • лаконічні протяжки у вигляді тонких якірних ланцюжків.

Літні образи:

  • довгі геометричні підвіски із великим фігурним елементом;
  • вишукані пусети з рослинними та квітковими мотивами;
  • срібні протяжки з контрастним оформленням;
  • клаймбери з символікою та розсипом прозорого каміння.

Вечірні образи:

  • розкішні моделі з англійською застібкою, оздоблені прозорим і кольоровим коштовним камінням;
  • підвіски із великим декором;
  • масивні золоті сережки геометричної форми або моделі у вигляді вишуканих кольорів.

Ви можете підбирати мінімалістичні прикраси в тон одягу, створюючи монохромні образи, або навпаки розставляти яскраві акценти за допомогою сережок з контрастним оздобленням. Розкішні форми та багате оздоблення залишайте на особливі випадки.

сережки

Поради щодо вибору сережок, враховуючи форму обличчя, колір шкіри, а також особливості стилю одягу

Вибір прикрас може ґрунтуватися не лише на особистих уподобаннях щодо дизайну, а й на поєднанні з унікальними рисами зовнішності. Це можуть бути такі фактори, як тон шкіри та форма обличчя. Вважається, що на світлій шкірі виграшно виглядають і срібні, і золоті сережки всіх кольорів. Якщо говорити про каміння, то варто віддавати перевагу холодним відтінкам: зеленим, синім, рожевим. Смагляву шкіру ефектно підкреслює жовте золото та каміння теплих відтінків, таких як червоний, коричневий та помаранчевий.

Як поєднувати сережки з формою обличчя:

  1. Овал. Цей тип зовнішності може поєднуватись гармонійно з будь-якими сережками: від лаконічних гвоздиків до масивних прикрас з пишною обробкою.
  2. Коло. Округлі риси обличчя привабливо виглядають зі складними геометричними формами, футуристичним дизайном, подовженими сережками з камінням краплинного огранювання.
  3. Квадрат. Ця форма обличчя вимагає легкого візуального округлення, домогтися якого можна за допомогою кілець, тонких протяжок та підвісок.
  4. Ромб. Різкі незграбні риси обличчя пом'якшуються великими кільцями, сережками з круглим і овальним декором.
  5. Трикутник. Хорошим вибором будуть сережки середнього розміру із завитками, орнаментами, рослинними мотивами, квадратним та круглим дизайном.

Це загальні рекомендації, які допоможуть вам вибрати правильний напрямок. Але ви також можете експериментувати та підбирати прикраси відповідно до унікального почуття стилю та уявлення про себе.

Порівняння сучасних трендів та класичних моделей сережок для визначення відповідного вибору

Трендові ювелірні прикраси – це часто переосмислення дизайнів минулого та втілення їх у нових формах та матеріалах. Але деякі тенденції зберігаються протягом багатьох років, залишаючись популярними та практичними. Наприклад, тренд на мінімалізм вже став класикою завдяки своїй універсальності. Лаконічне оформлення, прості форми та чисті лінії дозволяють гармонійно поєднувати сережки з більшістю образів.

Ще одна модна тенденція охоплює людей потяг до натуральності, яка втілюється в рослинних, квіткових та анімалістичних мотивах. Вона також впливає на появу нових поєднань ювелірних матеріалів, наприклад, благородних металів та кераміки. Сережки з декором у вигляді квітів, рослин і тварин - це також і тренд, і класика, що полюбилася жінкам різного віку.

Джерело: stolychnashop.com.ua/