Підприємці завжди повинні думати про те, який товар потрібен клієнту тут і зараз. Забезпечити стабільний прибуток бізнесу може магазин з якісними меблями. Ось тільки організувати торгівлю буде не так просто, як здається на перший погляд. Потрібно врахувати десятки таких деталей, як будівництво ангарів і складів для зберігання меблів перед її реалізацією. Потрібно враховувати такі споруди ще на етапі формування бізнес-плану, щоб було чітке розуміння витрат, які можуть знадобитися для будівництва будівель.

Будівництво ангарів та складів

Торгівля меблями — це сформована ніша, яка за багато років увібрала у себе великі компанії, що займаються виробництвом таких виробів побуту. При правильному підході до організації логістики, а також побудувавши ангар для зберігання товару, можна досягти чудових результатів зі збуту меблів у будь-яких масштабах. Через конкуренцію, що стрімко зростає, потрібно продумувати найдрібніші аспекти бізнесу так, щоб у перший же рік роботи не закритися.

Одна з первинних речей, про яку варто задуматись, — це зберігання меблів після доставки. Стандартні логістичні ланцюжки з Китаю та інших країн Азії було порушено у 2022 році. Тепер більшість поставок в Україну здійснюється наземним шляхом через країни Європи. Щоб зберегти їх початковий стан і відправити клієнту товар належної якості, потрібно подбати про хороший, продуманий склад або ангар.

Склад — важлива складова меблевого бізнесу

Продаж меблів неможливий без такого підприємства, як швидкомонтований склад — місце, в якому зберігається товар. Такі забудови є оптимальним техніко-економічним рішенням, оскільки вони будуються на металевих конструкціях, які мають відносно невелику вартість, а також можуть бути зроблені у швидкий термін.

Особливості швидкомонтованих конструкцій

Перед тим, як замовити ангари «під ключ», потрібно зрозуміти, що їхня перевага — це не тільки хороша ціна. Тому що насправді така споруда має кілька позитивних аспектів:

  • Дуже швидка швидкість будівництва — при будівництві використовуються готові конструкції, завдяки яким значно прискорюється монтаж ангара.
  • Використання утеплювачів і сендвіч-панелей дозволяє досягти підвищеної енергоефективності.
  • Витрати на будівництво — мінімальні.
  • При зведенні ангару фахівцями — надійність конструкції не викликає жодних сумнівів.
  • Вибір конструктивних рішень дуже великий.
  • Забезпечено широкі можливості для реконструкції будівлі складу відповідно до потреб клієнта.

Розібравшись з особливостями швидкомонтованих конструкцій для зберігання меблів, лише одне питання залишається відкритим — хто може взятися за виконання такого масштабного замовлення?

Надійна компанія з промислового будівництва

Так як на будівельному ринку нині панує величезна конкуренція, вибрати одну єдину компанію стає дуже непростим завданням. Але якщо придивитися до організацій, які вже встигли добре зарекомендувати себе серед величезної кількості клієнтів за останні роки, то безумовно, лідером є «Сервісбуд». За час свого існування компанія встигла збудувати понад 200 000 м2 складських та виробничих приміщень. Далеко не рідкісні випадки, коли клієнти один раз зверталися за допомогою до фахівців організації та потім ставали постійними клієнтами.

Сервісбуд - компанія з промислового будівництва

Незалежно від масштабу проєкту співробітники компанії докладуть максимум зусиль, щоб надати клієнтам найшвидше та якісне виконання поставлених завдань.

Серед найпопулярніших послуг компанії:

  • Будівництво сільськогосподарських комплексів
  • Будівництво швидко зведених складів та ангарів.
  • Загальні будівельні роботи у промисловому будівництві.
  • Зведення логістичних комплексів.

Ви можете скористатись сайтом компанії, щоб подати заявку на одну з цих послуг. Для цього достатньо заповнити невелику інформаційну форму або зателефонувати за номером телефону.

Компанія готова взятися навіть за найважчі проєкти та гарантує комплексний підхід. На всіх етапах будівництва співробітники продовжують тісно співпрацювати із замовниками, щоб кінцевий результат повністю відповідав первісному плану клієнта.

Будівництво складів, заводів, ангарів та логістичних центрів має бути пріоритетом для будь-якого підприємця, який бажає зайнятися постачанням меблів в Україні. Розвиток власного бізнесу неможливий без надійних партнерів, які будуть готові виконати проєкт у чітко окреслені терміни.