Просто уявіть: після виснажливого робочого дня ви повертаєтесь додому. І не у квартиру, де немає приватності, адже за стіною постійно шумлять сусіди, а у власний просторий будинок біля красивого озера. Повернувшись додому, ви виходите на неспішну прогулянку облаштованими доріжками, навколо яких багато зелених дерев. Або ж прямуєте на пробіжку біля озера чи разом з дітьми йдете на ігровий майданчик. Уявили? І ця мрія багатьох людей про щасливе та комфортне життя за містом уже втілена котеджним комплексом «Озерний».

Переваги життя у котеджному комплексі «Озерний»

Котеджне містечко (Київська область) розташоване у селі Підгірці, що за 15 кілометрів від Києва. «Озерний» може похвалитися вдалим розміщенням: є зручний виїзд на трасу, поблизу озеро та ліс, у пішій доступності ресторани, супермаркет та величезний ТРЦ. Чисте повітря, сприятлива екологія та все необхідне для комфортного життя. Це дійсно місце, де ваші мрії стануть реальністю.

Котеджний комплекс «Озерний» з сучасними будинками, розташованими вздовж мальовничого озера, що відображає романтичний захід сонця, створюючи атмосферу спокою та затишку, з облаштованими зеленими зонами для відпочинку.

Де купити будинок у Київській області недорого?

Оскільки ціни на нерухомість у столиці досить високі, то все більше людей роблять вибір в сторону приватних будинків за містом. Це не лише вигідніше рішення у фінансовому плані, а й з погляду комфорту для життя. Бо, окрім власного котеджу, ви отримуєте земельну ділянку площею від 6 соток, яку можете облаштувати згідно зі своїми бажаннями та потребами. Тож, якщо ви шукали будинок під виплату (Київська область), то сміливо обирайте котеджний комплекс «Озерний».

Інфраструктура та зручності котеджного містечка «Озерний»

Знаходячись за 15 кілометрів від столиці, «Озерний» пропонує унікальне поєднання зручностей міського життя та мальовничих пейзажів, які відкриваються з кожного куточка території. Комплекс розташований біля чарівного озера, що додає навколишній атмосфері романтики та спокою.

Навіть, якщо ви працюєте в столиці, все одно можете купити котедж. Київ знаходиться зовсім поруч біля села Підгірці, тому у вас ніколи не буде виникати проблем із доїздом.

Територія навколо котеджного комплексу облаштована на найвищому рівні. Наші мешканці мають доступ до розваг та цікавого дозвілля.

  • На території комплексу є ігровий майданчик з розвагами для дітей різного віку.
  • Для тих, хто веде активний спосіб життя, ми облаштували сучасний спортивний майданчик з усім необхідним інвентарем.
  • В кожному будинку проведений швидкісний оптоволоконний Інтернет з вигідними тарифними планами.
  • Поблизу котеджного комплексу розташований популярний торговий центр із безліччю магазинів, кафе, ресторанів та розваг.
  • Буквально за декілька кроків від житлового комплексу знаходиться величезний МегаМаркет.

Сучасний котеджний комплекс «Озерний» з просторими будинками біля озера, облаштованими доріжками, зеленими насадженнями та зручним під'їздом, розташований у мальовничій місцевості неподалік від Києва.

Мешканці «Озерного» почуватимуться в безпеці: територія закрита для сторонніх та охороняється. Потурбувалися ми та про благоустрій: мощені доріжки, газони, акуратні огорожі, дитячий майданчик – все це передбачено проєктом.

Якщо ви шукаєте житло в безпечному та комфортному природному середовищі – радимо купити дім під Києвом. Ціна, яку пропонує котеджний комплексний «Озерний», повністю відповідає тому рівню життя, який ви отримаєте.

Нехай ваше життя буде наповнене яскравими моментами та спокоєм в котеджному комплексі «Озерний»!