Хочу представити вам нашого нового партнера по якісних меблях – «Фабрику Taranko». Познайомлю вас із цією чудовою компанією, розповім про бренд та усі колекції фабрики

Про виробника «Meble Taranko»

Це офіційний представник відомого польського бренду Meble Taranko. Тільки на сайті компанії на вас чекають найсвіжіші колекції та найкращі ціни. 

Виробник Meble Taranko пропонує широкий асортимент меблів для будь-якого стилю інтер’єру. Можна вибрати й елегантні моделі з виразним класичним декором, і лаконічні варіанти, дизайн яких ніби сформований з чіткої геометрії та багатих текстур.

Чим особливі меблі польського виробника Таранко? В них поєднуються першокласна якість, ідеально вивірені форми та ексклюзивні дизайнерські рішення. Польські меблі преміального класу виготовляють із найякіснішої сировини: натурального дерева відбірних порід та шпону. Поверхні обробляють довговічними та екологічно чистими лаками та фарбами на водній основі європейського виробництва. На заводах бренду використовують передові технології виробництва. Вони дозволяють створювати практичні та довговічні меблі з розкішним дизайном. 

Якість і досконалий вигляд меблів Таранко підтверджує їх популярність серед покупців в усьому світі. Сьогодні продукція бренду експортується в більш ніж 30 країн. Нові колекції бренду регулярно приймають участь у міжнародних виставках. Серед останніх подій – виставка меблів у Познані, на якій були представлені гарнітури для вітальні та передпокою. 

Вибирати брендові меблі можна не лише на сайті, а й у фірмовому магазині компанії, який знаходиться у місті Луцьку за адресою вул. Єршова 11 (3 поверх ТЦ Глобус).

А тепер поговорімо про колекції бренду.

Скандинавський стиль

Він вишуканий, лаконічний та елегантний. Стримані лінії ніби підкреслюють функціональність кожної моделі. Серед колекцій в скандинавському стилі варто виділити дві.

Oslo

В дизайні колекції поєднуються стримані лінії та акцентні грані. Затишних ноток дизайну додають текстури натурального дерева. 

Польская мебель Oslo

ASPEN

Ця колекція поєднує в собі найяскравіші риси скандинавського стилю: білосніжну палітру, скляні елементи фасадів та текстури натурального дерева.

Польская мебель Aspen

Лофт 

Елегантний стиль на межі затишного домашнього інтер’єру та індустріальних рішень чудово підходить для сучасного котеджу чи квартири. 

Malaga

Витончена колекція меблів теплих коричневих відтінків з акцентними металевими деталями.

Мебель Taranko Malaga

Grande

В дизайні цієї колекції поєднуються стримані геометричні форми та привабливі контрасти природної текстури деревини й холодної краси чорного металу.

Мебель Grande

Сучасний стиль в білих тонах

Головні особливості стилю – ніжна палітра пастельних та білих кольорів. 

Zoom

Колекція зачаровує своїм лаконічним дизайном, спокійними кольорами та ненав’язливим декором у вигляді геометричної фактури на фасаді.

Мебель Zoom Zoom

RIO

Поціновувачам природної палітри точно сподобається ця незвичайна колекція в білих, смарагдових та коричневих відтінках.

Польская мебель Rio

COMO

Головна особливість колекції – ідеальний баланс між скляними елементами та поверхнями з текстурою натурального дерева.

Мебель Como 

Модерн 

Колекції в цьому стилі доводять, що бездоганна краса геометрії може втілюватись у будь-яких формах. 

CUBE

Естетика меблів побудована на симетрії та контрастах різних текстур.

Мебель Cube

Класичний стиль 

Головні риси колекцій в класичному стилі: вишуканий декор з візерунками рослинних мотивів, ідеальна симетрія та благородна палітра кольорів. Представляю найпопулярніші колекції цього стилю.

Diament

Елегантні та вишукані меблі доповнені фігурними ніжками та красивими фактурними фасадами. Колекція представлена в чорних та білих кольорах.

Мебель Diament - Taranko

Wenecja

Меблі на високих тонких ніжках, зі скляними вставками на фасаді та золотавим підсвічуванням стануть ідеальним рішенням для елегантної вітальні.
 

Wenecja

 

Merano

Витончені меблі цієї колекції прикрашає акуратна різьба, скляні деталі та окантовки золотих відтінків.

Merano

Cento

Розкішні меблі для домашнього кабінету з античними рисами в дизайні.

Cento

Lagos

Незвичайна колекція з деталізованим декором та акцентними елементами з темного дерева.

Польская мебель Lagos

Flinstone

Класична колекція розкриває красу та велич натурального дерева. Продумана до дрібниць форма меблів дозволяє максимально сконцентруватись багатогранній текстурі деревини.

Flinstone

Nicea

Колекція виконана в кращих рисах сучасної класики. Розкішні вигини дерев’яних ніжок та акцентні кромки чудово поєднуються з лаконічним дизайном фасадів.

Nicea

Monaco

Якщо ви шукаєте меблі в стилі канонічної класики, ця колекція підійде ідеально.

Польская мебель Monaco

Classic

Кожна деталь меблів цієї колекції говорить про розкіш та любов до витончених речей.

Classic

Florencja

Колекція чудово передає атмосферу ретро апартаментів представників Європейського бомонду минулого сторіччя.

Florencja

Verona

Розкішні меблі з темного дерева прикрашає витончена різьба, ефектні ручки кольору золота та фігурні деталі.

Польская мебель Verona

Wersal

Дизайн меблів витончений та одночасно розкішний.

Wersal

Orfeusz

В цій колекції дуже гармонійно поєднується елегантна розкіш класики та теплий домашній затишок, ніби запозичений у минулого сторіччя.

Orfeusz