Робота дизайнера інтер'єрів має на увазі постійне спілкування та рух. Причому обидві дії необхідно виконувати одночасно. Я понад 10 років працюю в цій сфері та тому звикла постійно використовувати новинки, що з'являються у світі комунікацій та сучасних технологій. Мій фаворит – навушники airpods різних поколінь. Стартовим варіантом, який мені порадив брат, були звичайні AirPods, за ними у моєму арсеналі з'явилися AirPods Pro. Наразі я використовую AirPods MAX. Хочу поділитися з вами власним досвідом використання навушників, коротко описати, що мені сподобалося у кожній моделі. Можливо, ця інформація буде корисною саме вам.

Комфорт у роботі

Я користуюсь навушниками щодня, бо іноді в нашій дизайнерській студії буває досить галасливо. Тиха мелодійна музика, що ллється з навушників, дозволяє мені сконцентруватися на черговому проєкті, і шум іде за зону сприйняття. Багато часу я проводжу за кермом, зустрічаюся із замовниками, підрядниками. Але мені також потрібно постійно бути на зв'язку. Користуватися смартфоном найчастіше буває незручно. Ви ж знаєте, що телефон має звичай дзвонити саме в той момент, коли у вас зайняті руки. Тут AirPods рятує максимально. Досить торкнутися навушника – і можна вільно спілкуватися з людиною, що дзвонить, або з кількома в режимі конференції.

AirPods та AirPods Pro

Я вирішила поєднати моделі в один опис. Обидві дуже зручні компактні вкладиші ергономічної форми. Вони дуже легкі та зручні. Але приставка Pro, на мою думку, позначає ПРОсування. Найважливіша функція, яка з'явилася у другій версії девайсу – система активного шумоподавлення. Це саме те, що потрібно в умовах офісу.

Комплект навушників AirPods Pro: зарядний кейс із відкритими навушниками, один навушник лежить поряд, зарядний кабель акуратно згорнутий на дерев'яному столі. Фон - упаковка пристрою.

Є ще кілька фішок, що заслуговують на увагу:

  • зручний компактний кейс;
  • моментальне вмагнічування навушників у пази;
  • упаковка насадок;
  • швидке перемикання режимів прозорості та шумоподавлення;
  • 3 мікрофони у кожному навушнику;
  • калібрування для якісного звуку;
  • удосконалена форма (з сенсорами на ніжках) 5,4-грамового навушника для комфортного носіння та зручного використання;
  • AirPods Pro працює до 4,5 год (добу – з кейсом), 5 хвилин швидкої зарядки дають годину роботи.

AirPods MAX

Зараз користуюся цією моделлю як експеримент (не відмовляючись і від AirPods Pro) – давно не носила повнорозмірних навушників. Найголовніший плюс – мінімум пластику та відсутність неприємного скрипу. Алюмінієві чаші – приємно прохолодні на дотик. Оздоблення амбушурів – ніжна м'яка тканина. Під нею знаходиться меморі-піна. Якщо правильно виставити розмір, навушники не тиснуть на голову.

Навушники AirPods MAX: дівчина в білій футболці з навушниками AirPods MAX на шиї і окремі навушники на дерев'яний стіл на тлі зелені.

Для керування є колесо і клавіша, що перемикає/відключає прозорість і шумозаглушення. Вони розташовані у верхній частині правої чаші. Кнопки вимкнення немає, тому навушники завжди готові до роботи. Варто їх просто вдягнути. Розряджаються у стані спокою на 0,5% на годину. У MAX – 8 мікрофонів (6 зовнішніх та 2 внутрішніх), тому шумозаглушення максимальне. Попри велику вагу навушників, посадка зручна, а навантаження ідеально розподілене, тому я їх навіть не відчуваю на голові, поки сиджу та працюю. А ось займатись у них спортом буде незручно – перевірено.

Насамкінець хочу дати вам одну пораду. Перед придбанням обов'язково приміряйте навушники. Походіть в них кілька хвилин, покрутіть головою. Нічого не повинно тиснути, викликати дискомфорт, вкладки не повинні випадати. Якщо вам зручно, комфортні відчуття, звучання подобається – то це саме ваш варіант. Бажаю успіху у виборі AirPods!