Українська компанія «Венкон» працює у сфері продажу, проєктування, монтажу та сервісного обслуговування техніки, що виробляється відомими брендами. Нещодавно на сайті Vencon з’явився журнал https://journal.vencon.ua/, у якому вже розміщено декілька статей. Ми зробили аналіз публікацій та рекомендуємо вам також поцікавитись новинками. Зараз пояснимо, у чому полягає їхня користь і цінність для читача.

Хто пише статті до журналу?

У компанії «Венкон» працюють тільки компетентні спеціалісти: монтажники, проєктувальники, сервісні інженери. Тобто, у публікаціях розміщені актуальні практичні поради від професіоналів. Якщо, наприклад, ви замислюєтесь про альтернативні джерела електроенергії, то варто ознайомитись з матеріалом «Як вибрати сонячну панель за потужністю, типом і розміром». У ньому надано вичерпну інформацію про особливості вибору і монтажу обладнання даного типу залежно від ваших потреб та технічних характеристик пристроїв. Якщо і після прочитання у вас залишаться питання, їх можна задати експертам у месенджері, написати на пошту або замовити дзвінок. Це робиться моментально через відповідні кнопки на сайті. 

Про що можна прочитати у журналі? 

Працівники компанії Vencon розміщують на сторінці реальну інформацію, яка цікавить власників побутової техніки, кліматичного обладнання. Більшість статей є розгорнутими відповідями на найпоширеніші питання користувачів. Якщо читати довгий матеріал немає часу або бажання, є скорочений варіант, де зміст викладено у форматі основних питань та відповідей на них. 

Основні категорії статей:

  • електротехніка – генератори, сонячні панелі, комплектуючі для сонячних батарей;
  • кондиціонування – кондиціонери різних типів;
  • водопостачання – водонагрівачі;
  • водопідготовка – фільтри для води, картриджі для них;
  • послуги – сервіс обладнання.

Чим статті цінні для читачів?

Інформація щодо вибору, монтажу та обслуговування техніки надається простою, доступною мовою. Її легко зрозуміти людині, що не є професіоналом у даній сфері. Прочитавши статтю «Як прочистити дренаж кондиціонера і що для цього необхідно», читач зрозуміє, чи в змозі він самостійно виконати операції з чистки, чи краще довірити цю роботу спеціалісту. Практичні поради з обслуговування побутових приладів мають форму покрокових інструкцій, ілюстрованих фотографіями або малюнками.

На початку кожної статті подано її зміст. Це дає змогу читачеві одним натиском на обраний пункт відкрити потрібний матеріал, не переглядаючи весь текст, щоб знайти корисну для себе інформацію. 

На сучасному ринку обладнання для дому та бізнесу постійно з’являються новинки, а у користувачів техніки запитань до спеціалістів тільки більшає. Саме тому компанія «Венкон» продовжуватиме вести журнал, регулярно поповнюючи його новими цікавими, корисними та потрібними статтями.