Неможливо уявити будинок чи квартиру без дверей. Вони не тільки забезпечують захист приміщень, а й гармонійно доповнюють інтер'єр, надають композиції логічну завершеність. Зовнішній дизайн вхідних дверей відразу налаштовує гостей на стиль інтер'єру, в якому оформлено внутрішній простір. Роль міжкімнатних – підтримувати композиційну єдність. Наш партнер – салон-магазин дверей «Дверний центр», розташований у місті Дніпрі. Фахівці салону розкажуть вам про трендові новинки, представлені в асортименті. А розглянути вироби, отримати професійну консультацію можна на сайті салону-магазину.

Вхідні двері: різноманітність пропозицій

Одинарні, подвійні та полуторні конструкції виготовляються з різних матеріалів: від МДФ до сталі та натурального масиву дуба, ясеню. Можна вибрати виріб у сегменті "Економ" для дачного будиночка або "Еліт" для особняка з різними розмірами дверного блоку, латунним або нержавіючим порогом. Надійний захист забезпечать сталеві або броньовані моделі з товщиною металу від 1,2 до 2 мм, протипожежні, з біометричним замком, зламостійкі, з вічком. Виробники встановлюють замкові системи підвищеної надійності.

Сучасний шоурум з різноманітними вхідними дверима різних дизайнів та матеріалів, включаючи дерево, метал та скло. На передньому плані представлено кілька дверей з унікальними текстурами та візерунками, що демонструють високу якість та стиль. Висвітлений та організований простір, що підкреслює професіоналізм та широкий вибір продукції.

За інтер'єрною та екстер'єрною стилістикою завжди є двері класичні, сучасні, ексклюзивні, лофт, модерн, hi-tech. Енергоефективності та комфорту сприяють вироби з 1–3 ущільнювачами, утепленням, шумоізоляцією. Для реалізації оригінальних рішень салон пропонує дизайнерські двері нестандартної конструкції та габаритів. Стильно виглядають моделі зі склінням та кованими елементами.

Міжкімнатні двері: тренди-2024

Найважливіше завдання дверних конструкцій – створення гармонії в інтер'єрі. Вибираючи в салоні двері, обов'язково відштовхуйтеся від їх призначення: у ванну або санвузол, дитячу або вбиральню. Для кожного приміщення знайдеться модель з відповідним дизайном з оптимальних матеріалів: МДФ (забарвленого або ламінованого), масиву сосни або дуба, моделі з глухим полотном, склом або повністю скляні. Для економії корисної площі приміщення консультанти запропонують вам не тільки розстібні, а й розсувні, купе, двері, моделі на роликах.

Шоурум з виставленими міжкімнатними дверима різних дизайнів та кольорів. Сучасний інтер'єр з яскравими червоними та білими елементами, що підкреслюють різноманітність продукції. Двері виконані з різних матеріалів, включаючи дерево та скло, та представлені в класичних та сучасних стилях. Простір освітлений яскравим світлом та організований для зручного огляду та вибору дверей.

Комфортним рішенням стануть дверні конструкції прихованого монтажу, реверсивні. Полотно різних габаритів представлене з глянсовою поверхнею, каркасне, щитове, фільончасте. Забарвлення та фактури - на будь-який смак. Вироби виготовляються відповідно до різних інтер'єрних стилів: лофт, класика/неокласика, мінімалізм, модерн, прованс, сканді, хай-теком.

Переваги покупки дверей у «Дверному центрі»

  • величезний асортимент;
  • продукція надійних перевірених виробників;
  • виставкова зала з демонстраційними матеріалами;
  • якісні матеріали та фурнітура;
  • оперативне виконання замовлень із доставкою;
  • акційні пропозиції;
  • безкоштовний замір;
  • Професійний монтаж.

Розглядайте всі варіанти, враховуйте поради дизайнерів, купуйте вироби надійних виробників та довіряйте встановлення професіоналам. Тоді ваші двері прослужать багато років.