При облаштуванні приватної ділянки не обійтися без будівництва огорожі. Воно дозволяє захиститися від уваги сторонніх і обмежує територію. У далекому минулому залишилися металеві прути, які використовували як паркан, адже є сучасні рішення. Огорожа тераси може бути стильною і безпечною, і все що для цього потрібно — це підібрати якісний матеріал. Пропонуємо детальніше розібратися в питанні.

Що можна використовувати для будівництва огорожі?

Для вибору матеріалу потрібно визначитися, якою має бути огорожа по висоті та зовнішньому вигляду. Основними пропозиціями будуть:

  1. Брус з текстурою натурального дерева. При цьому його технічні властивості значно кращі: він стійкий до впливу вологи, і служить тривалий час. Суміщення брусів дозволяє отримати надійне загородження, яке захищатиме ділянку;
  2. Секційні модулі, виготовлені з дерево-полімерного композиту. Це бюджетне рішення, яке користується популярністю, оскільки представлене у різноманітності моделей;
  3. Дошки ДПК – гладка структура та стійкість до негативних факторів оточення, є її основними перевагами;

Кожен із представлених матеріалів може комбінуватися між собою, що дозволить отримати огорожу, яка відповідає побажанням.

Современный дом с зелёным металлическим забором, уютной зоной отдыха с плетёной мебелью и декоративными растениями на вымощенной брусчаткой дорожке.

Причини вибору на користь матеріалів із ДПК

Якщо є бажання можна побудувати паркан з натурального дерева, металу або каменю. Але це дорого, і не завжди виправдано. Тераса – місце відпочинку, тому хочеться, щоб воно було комфортним. Оптимальним варіантом буде ДПК, що має безліч переваг. Візуально він нагадує натуральне дерево, але відрізняється за технічними особливостями. До інших переваг таких дошок відносять:

  • Простоту встановлення. Для будівництва огорожі не потрібно мати спеціального обладнання та запрошувати майстрів. Дотримуючись інструкції, можна впоратися самостійно;
  • Тривалий термін служби – дошки з ДПК можуть прослужити кілька десятків років при регулярному догляді;
  • Відсутність шкідливих виділень під час нагрівання, що робить їх безпечними у використанні;
  • Різноманітність текстур та відтінків, що дозволяє підібрати відповідний варіант;
  • Стійкість до горіння. Присутність полімерних добавок знижує ймовірність спалаху;
  • Доступна вартість;
  • Можливість проведення ремонту без зняття всієї поверхні;

Провести огорожу тераси потрібно на кожній ділянці, а заощаджувати на покупці матеріалів не потрібно. Від їхньої якості та безпеки залежатиме комфорт.

Де зробити покупку?

Щоб не сумніватися в якості товару, можна відвідати інтернет-магазин «Ваша Тераса». Пропонуємо широкий асортимент матеріалів за ціною виробника. Відповідність стандартам, доступна ціна та регулярне поповнення каталогу будуть додатковими перевагами.