З початком повномасштабної війни будівництво в Україні скоротилося. В перші місяці війни практично всі забудовники призупинили свою діяльність. Велика кількість будівельних компаній і досі тримають свої проєкти на паузі. Але деякі забудовники продовжують працювати незважаючи ні на що. Саме з такою компанією хочу вас сьогодні познайомити. У цій статті я розповім про БМК Аталнт – одного з лідерів серед забудовників Полтавської області. Якщо ви плануєте купити квартиру в Полтаві й шукаєте варіант з сучасним європейським плануванням та енергозберігаючими технологіями, пропозиції від БМК Атлант вас точно зацікавлять. Але давайте про все по-порядку.

Знайомство з БМК Атлант 

Компанія займається будівництвом житлових комплексів сучасного типу. Таке житло відрізняється від типових багатоповерхівок, які заполонили кожне українське місто. І ці відмінності дуже суттєві:

  • Покращене планування квартир. Забудовник пропонує і компактні однокімнатні квартири, і просторе житло площею від 100 до 165 м2. Незалежно від кількості квадратних метрів планування кожної квартири ретельно продумане. Площа використовується найбільш практичним способом, а розташування кімнат та підсобних приміщень відповідає принципам комфортного проживання.
  • Сучасні інженерні системи. Вони якісні, надійні та довговічні. Комунікації європейського зразка допомагають створювати на 100% комфортний мікроклімат.
  • Якісне оформлення придомової території. Біля будинків завжди є зручні та затишні зони відпочинку: зелені території, дитячі та спортивні майданчики.

●      Відповідність європейським та вітчизняним стандартам. Проєктування відбувається у суворому дотриманні чинних законодавчих норм. Для будівництва використовуються лише екологічно чисті, сертифіковані матеріали. 

Ще одна важлива особливість ЖК від забудовника – зручне розташування. Місце для кожного будинку вибирається дуже ретельно. Адже воно має відповідати основним вимогам: близьке розташування основних об’єктів інфраструктури та зручна транспортна розв’язка.

Найкращі проєкти забудовника

За останні роки компанія реалізувала кілька проєктів. Серед них ЖК на Чорновола – житло комфорт класу у Шевченківському районі міста. У 8-поверховому будинку розташовані 128 квартир різної площі. Продумане планування та високі стелі по 2,7 м роблять житло дійсно комфортабельним та затишним. А енергоефективні матеріали, з яких побудований будинок (стіни з керамічної червоної цегли та якісне утеплення), допомагають підтримувати комфортний мікроклімат у будь-який сезон.

Проекти забудовника

В цьому році БМК Атлант продовжує будівництво ЖК Європейський. Він знаходиться за адресою вул. Європейська 183 – всього за 5 хвилин їзди від центру міста. Одинадцятиповерховий будинок комфорт класу будують із цегли. У житловому комплексі передбачено 6 секцій на 252 квартири. Вибір площі та варіантів планування житла дійсно великий. Можна вибрати квартиру з 1, 2, 3, 4 чи 5 кімнатами. Мінімальна площа – 36 м2, а максимальна – 165 м2. У багатьох квартирах передбачені великі панорамні вікна з чудовим краєвидом.

Компанія також планує будівництво сучасного багатоповерхового паркінгу з панорамним скляним фасадом. Він буде розташований поряд із ЖК Європейським.