Особистий кабінет
    Ваша корзина

    Askona HomeSleep Massage 180x190 см

     Askona HomeSleep Massage 180x190 см  1 — замовити в PORTES.UA

    Ортопедичний матрац Askona HomeSleep Massage середнього ступеня жорсткості підходить для людей різної вікової категорії. Його головна особливість – особливий масажний ефект, що дозволяє забезпечити абсолютний комфорт під час відпочинку та гарантує легкість пробудження.

    В складі:

    • Інноваційний пружинний блок 5ZoneFlex, поділений на 5 незалежних зон. Складається із 550 пружин на спальне місце. Завдяки використанню такої технології хребет перебуватиме в анатомічно правильному положенні, що позитивно позначається на якості сну. Крім того, відбувається рівномірне розподілення тиску по поверхні.
    • Шар кокосової койри. Забезпечує необхідну жорсткість. Делікатно усуває напругу в поперековому відділі, що сприяє міцному сну. 100% натуральний матеріал. Не затримує вологу, відрізняється підвищеною повітропроникністю, завдяки чому поява бактерій та мікроорганізмів виключена. Не схильний до гниття. Еластичне кокосове волокно стійке до деформацій.
    • Льон, що використовується як прошарок між блоком пружин і наповнювачем, має підвищені антисептичні та гігієнічні властивості. У ньому не накопичується статичну електрику. Льон забезпечує вільну циркуляцію повітря. Гігроскопічний. Чи не накопичує неприємні запахи. Антиалергенний.
    • Наповнювачем є високоеластична піна CarbonFoam. Пружний матеріал має спеціальне вугільне просочення. Ще на етапі виготовлення мікрочастинки вугілля бамбука, поміщені в невидимі мікрокапсули, вводяться в піну. Така технологія дозволяє виключити процес накопичення електричного заряду. Статичний заряд швидко виводиться у повітря, що позитивно позначається на роботі нервової системи. Піна має антибактеріальні та антисептичні властивості. Виключає можливість появи пилових кліщів. Довговічна та зносостійка. Має мікромасажний ефект, що сприяє покращенню роботи системи кровообігу.
    • Посилення матраца по периметру дозволяє запобігти скочування м'яких шарів. Захищає пружинний блок та наповнювачі від деформації. Під час використання такої технології збільшується поверхня спального місця. Крім того, ви зможете з абсолютним комфортом не лише лежати, а й сидіти на краю матраца.
    • Верхній шар – об'ємний трикотаж, стьобаний на високоеластичній піні. Матеріал надзвичайно приємний на дотик, м'який. Добре пропускає повітря. Має високі показники еластичності. Зносостійкий. Піна додає м'якості та пружності. Особливе просочення тканини Cotton Сarе стримує зростання мікроорганізмів. Захищає шкіру від пилових кліщів та патогенних мікроорганізмів. Передбачено функцію самоочищення. Просочення екологічне і абсолютно безпечне для здоров'я. Зносостійка.
    Основні
    Тип Незалежний пружинний блок
    Призначення
    Для кого Для двох; Для дорослих; Для людей з великою вагою
    Матеріали
    Наповнення Кокосова койра; Натуральний льон; Ортопедична піна
    Чохол Трикотаж
    Конструкція
    Тип пружинного блоку 5-ти зональний пружинний блок "5ZoneFlex"
    Жорсткість середня
    Кількість пружин на спальне місце 550
    Розміри, обсяг, вага
    Висота, см 21
    Вага на спальне місце до 140 кг
    Інформація від виробника
    Бренд Askona
    Колекція HomeSleep
    Гарантія, міс 18

    Відгуки

    Ще немає відгуків!

    Питання

    Для цього товару ще немає запитань
    Будь ласка, авторизуйтесь, щоб поставити запитання

    Інформація про доставку

    Продавець не вказав інформацію про доставку для цього товару!
    Askona HomeSleep Massage 180x190 см
    • Запас: Немає в наявності
    • Модель: 1203206-123
    • SKU: 12032
    6 Переглянули
    0 із 5 (0 відгуків)
    Ціна
    0 ₴
    Додати до вибраного або проекту
    У закладки
    ЗРОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

    0 800 337 157