З

Його спробуємо розібратися в цікавому питанні: як стильно і функціонально інтегрувати пральну машинку в інтер'єр ? Погодьтеся, завдання не з легких, тому що найчастіше житловий простір обмежує політ фантазії. Тоді на допомогу приходять цікаві ідеї як створити квартирну пральню, щоб не порушити гармонію дизайну та зуміти нетривіально піднести невелике житлове приміщення.

Как установить стиральную машину в маленькой ванной комнате: креативные идеи и варианты.
Як встановити пральну машину в маленькій ванній кімнаті: креативні ідеї та варіанти.

таємна кімната

Сміливі кольори не для всіх, і це нормально, тому що дизайн інтер'єру – особистий вибір домовласника. Однак, якщо ви хочете додати колір у свій декор і вміло інтегрувати пральну машину, сховайте її за таємними дверима. Це дозволить зберегти простір, а легкий пастельний відтінок додасть привабливості та пом'якшить сприйняття кімнати.

Ваши гости будут очарованы цветом, задаваясь вопросом, какие сокровища прячутся за этой дверью.
Ваші гості будуть зачаровані кольором, питаючи, які скарби ховаються за цими дверима.

Чоловічий підхід

Чоловіча пральня - одна з найпростіших форм надання елегантності побутовому простору. Темні відтінки, що поєднуються із стриманими латунними тонами та металевими предметами, приносять «живу» атмосферу. В рамках подібної стилістики пральну машинку часто ховають у шафу або настінне сховище.

Сдержанный, волевой и элегантный подход к размещению стиральной машины.
Стриманий, вольовий та елегантний підхід до розміщення пральної машини.

Відкритий стелаж

Відкриті стелажі ідеально підходять для невеликої квартири, тому що дозволяють максимізувати використання простору. Подумайте про те, щоб використовувати нейтральні або прозорі настінні полиці для візуального розширення без шкоди для основних кольорів інтер'єру . Такий стелаж відмінно поєднуватиметься з домашньою пральною, що дозволить гармонійно включити її в загальну концепцію дизайну.

Открытые стеллажи - идеальное дополнение к прачечной.
Відкриті стелажі - ідеальне доповнення до пральні.

Шпалери з принтом

Зненацька, але неймовірно стильно. Однотонна основа, і одна принтова стіна дозволить пральній машині стати нейтралізуючим акцентом інтер'єру. У загальній картині вийде яскравий, сміливий та функціональний дизайн.

Используйте шаблоны с подобными цветами, чтобы собрать все элемент в гармоничную систему.
Використовуйте шаблони з подібними кольорами, щоб зібрати всі елементи в гармонійну систему.

Дотик рустика

Ідея сільської стилізації пральної машини – це контраст простору та інновацій. В цьому випадку доречно розмістити її поряд з мийкою та обрамити в дерев'яні рами, таке сусідство полегшить життя власникам. Використовуйте нейтральні відтінки та додайте дерев'яний декор, щоб оживити простір. Цей варіант ідеально підходить для невеликих кімнат через ефект розширення.

Идея деревенской стилизации стиральной машины — это контраст просторы и инноваций.
Ідея сільської стилізації пральної машини – це контраст простору та інновацій.

Покриття підлоги

Плитка на Вашій підлозі може стати основним фокусом у просторі, якщо вона викладена симетричним малюнком. Нейтральна основа і хитромудрий візерунок, дозволять гармонійно розставити акценти в інтер'єрі , а за рахунок цього візуально збільшити розміри простору. У цьому прикладі пральна машинка виступає продовженням загального кольору.

Плитка создает эффект расширения пространства, особенно когда создает симметричный рисунок.
Плитка створює ефект розширення простору, особливо коли створює симетричний рисунок.

Білий абсолют

Монохромний білий дизайн - один улюблений варіант для стильної інтеграції пральної машинки. Гладкий, чистий та універсальний чудово працює з металевими деталями приладу. Чи можна уявити сприятливіший спосіб розширити простір, ніж використовувати відтінки білого.

 Белый не только расширяет пространство, но и добавляет ему привлекательности.
Білий не лише розширює простір, а й додає йому привабливості.

Соковитість кольору

Якщо Ви маєте невеликий житловий простір і бажаєте створити нетривіальний інтер'єр, зробіть вибір на користь фокус-кольору: яскравий червоний, зелений, жовтий і помаранчевий позбавлять кімнату мінімалістичної нудьги. Тому сміливо замовляйте яскраву пральну машину і дозвольте їй стати головним акцентом, безпрограшною унікальністю.

Яркая стиральная машинка - это отличная идея для творческих личностей.
Яскрава пральна машинка – це чудова ідея для творчих особистостей.