Дім – особливе місце для кожної людини. Саме тому ми так хочемо створити затишок та наповнити його емоціями, які відображають нашу самоідентичність. Краще всього створити атмосферу допоможуть парфуми для дому. В залежності від сезону чи, навіть, настрою, ви можете експериментувати з ароматами та композиціями. Проте, як вибрати аромати для дому, слід розказати детальніше.

Які бувають парфуми для дому

Деколи парфуми для дому називають ароматизаторами повітря, проте це не зовсім точне порівняння. Парфуми мають більш стійкі та складні композиції, а до складу входять тільки натуральні інгредієнти. Ароматизатори повітря – більш бюджетний варіант, який має моно-аромат і не розкриваються верхніми чи базовими нотами.

Форма випуску запахів для дому може бути різною, але найпоширенішими вважаються спреї та діфузори. Спреї більш зручні у використанні та допомагають швидко наповнити приміщення ароматом. Діфузори мають довгострокову дію, бо у них інший принцип роботи. В наборі є ємність з парфумом та фіброві палички. Їх треба вставити у флакон та залишити у приміщення. Палички згодом зможуть просочитися парфумом і будуть віддавати запашний аромат, наповнюючи їм приміщення.

В ідеалі використовувати треба аерозоль і дифузор в тандемі, але ви можете почати з покупки аерозолю і потім придбати інші товарі з колекції: саше, аромасвічки та багато іншого. У бутику Poetry Home на вас чекають ексклюзивні аромати та вишукані композиції, які не просто наповнять ваш дім особливою атмосферою, а й стануть справжнім декором інтер’єру.

Ароматы для дома

Аромати та настрій, який вони створюють 

Окремі аромати можуть сильно впливати на настрій та емоції людини. Залежно від того, яку атмосферу ви хочете створити в приміщенні, слід обирати парфуми, до складу яких входять окремі компоненти.

  1. Лаванда – відома своїми заспокійливими властивостями, допомагає зняти стрес і тривогу, створює атмосферу розслаблення і сприяє кращому сну.
  2. Цитрусові (лайм, лимон, апельсин) – аромати мають освіжаючий ефект, підіймають настрій, допомагають зняти втому.
  3. Розмарин – підвищує увагу, пам'ять та зосередженість. Він також може допомогти зняти втому і підняти настрій.
  4. М'ята – має охолоджуючий ефект і може заспокоїти нерви, допомагає зосередитися та покращує настрій.
  5. Ваніль – допомагає створити атмосферу комфорту і затишку, часто пов'язується зі спогадами про дитинство і позитивними емоціями.
  6. Квіткові аромати (троянда, жасмин, лілія, фіалка) – створюють атмосферу спокою і романтики, допомагають зняти стрес і підняти настрій.
  7. Імбир – енергійний та стимулюючий, здатний пробуджувати чуттєвість.
  8. Рожевий перець – створює тонку розкіш і вишуканість, може збуджувати чуття.

Всі ці компоненти є базовими для колекцій Poetry Home, в яких кожен знайде свій унікальний аромат.