Б

ілі двері в сучасному інтер'єрі

Білий колір дверних полотен – це завжди свіжо та сучасно.

І все це завдяки їхній універсальності.

Полотно встановлюються практично у всіх напрямках та стилях.

Універсальність – їхній головний козир.

Вироби інших світлов іноді складно гармонійно поєднати з іншими елементами інтер'єру:

  • стінами;
  • підлогами;
  • меблями;
  • декором…

особливо у невеликих приміщеннях. Ось приклад інтер'єру, зонально розділений, для цього зробили контрастні стіни, а приховані двері використовували як об'єднуючий елемент.

Білі двері на тлі сірих та синіх стін

Білі двері в інтер'єрі квартири

Люди, які вибирають білий колір, прагматичні.

дивно, але це спостереження, яке неодноразово висловлюють дизайнери і наші фахівці.

Це класичний прийом - двері в скандинавському стилі поєднуються з різною обстановкою, яка є в будинку. І не обумовлено колірним рішенням стін чи меблів. Встановлюючи полотно, можна не хвилюватися про несумісність у приміщенні, гармонія буде забезпечена.

Стилістичні рішення, в яких найчастіше використовуються двері білого кольору:

  • всі сучасні стилі
  • кантрі
  • прованс
  • скандинавський
  • англійська

Класичний варіант у новомодному перетворенні

Тут є білі деталі, декорації, меблі тощо. І такі компоненти переважають над іншими. Якщо поєднати білі двері зі склом в інтер'єрі із цими елементами, то відбудеться стилістична трансформація, в якій буде відчуття легкості та гармонійності. Такі поєднання включає напрямки:

  • хай тек;
  • фьюжн;

Стиль "Прованс", він же "Кантрі"

Бере початок у Франції та асоціюється зі свободою, теплом, затишком та комфортом. І поєднує у собі білі, пастельні тони та кольорові візерунки. Композиціями, що виділяються будуть:

  • рюші;
  • шиття;
  • декупаж;
  • рішель;
  • ковані елементи.

Дверне полотно за бажанням можна яскраво розписати.

Двері з яскравим принтом

Класичний варіант в англійському та скандинавському стилях з переважно білим кольором

Індивідуальний образ дає поєднання у дизайні цегляних стін або кам'яних вставок. Також винятковий імідж створять камін, дерев'яну підлогу. Для скандинавського стилю характерним буде візуальне збільшення простору. Тому тут додають багато світлих елементів, а ось дерев'яне полотно покривають білою фарбою з мінімальним використанням декоративних вставок. В англійському стилі йде гра кольору, як білого, сірого, так іноді оливкового плюс наявність масивних меблів з дерева.

Білі двері та кам'яна стіна

Напрямок «Мінімалізм»

У цьому вся образі головну роль грає відсутність нагромадження у дизайні. Потрібно звільнити зайві елементи в інтер'єрі. Для цього стилістичного рішення до речі підійдуть білі двері, наприклад, ламіновані. Такий виріб відмінно впишеться в обстановку. Але важливо знати, що дверне полотно обробляється мінімально, а фурнітуру підбирають у спокійному стилі. Проектувальники з оформлення радять використовувати плінтуси та віконні стулки у світлій колірній палітрі.

Гладкі білі двері

Наприклад, стиль ампір, бароко, романтизм можливий варіант виразно та вражаюче підкреслити стилістику приміщення білими дверима з дорогою фурнітурою та незвичайними вставками у полотні.

Білі двері в інтер'єрі підходять для різних стилів у композиційних рішеннях. Таке полотно розширює візуально простір та дає відчуття легкості, витонченості та невагомості.

Так, наприклад, у вузьких та недостатньо освітлених коридорах підійде біла стулка. Завдяки такому поєднанню це приміщення заграє по-новому. Квартира або будинок виглядатимуть світліше та просторіше. Помітно неймовірний ефект розширення простору. Зазначимо і практичність таких дверей. На цій моделі візуально не видно пилу, якщо порівнювати з темними виробами. І догляд за ними не відрізняється.

Інтер'єр з білими дверима, фото

Давайте розглянемо цікаві приклади, які наочно покажуть дійсно безмежність варіантів використання білого кольору, коли ми вибираємо міжкімнатні двері .

Двері на розсувній системі у колір стіни

Розсувні білі двері

Потрійні двері в білому інтер'єрі з великим склом

Білі двері з трьох частин

Білі двері в чорному інтер'єрі

Білі двері в чорному інтер'єрі

Коли функціональність дуже важлива, а бажання прибрати все зайве нестримне

Білі двері прихованого монтажу

Не дарма кажуть, що:

Білі міжкімнатні двері – універсальне рішення.

Якщо фантазія вичерпалася та складно зупинити рішення на виробі, наші консультанти та дизайнери із задоволенням допоможуть.

Вдалих покупок!