Існує декілька різновидів речей, без яких неможливо обійтись під час створення повсякденного, робочого або спортивного стилю. Найбільш універсальним та популярним предметом одягу в чоловічому гардеробі є футболка. Зірки, науковці, айті-спеціалісти, професійні спортсмени або любителі – усі мають у запасі відразу декілька різних моделей.

Протягом багатьох десятиліть ця річ залишається актуальною та постійно присутня в будь-якому образі. Футболки носять цілий рік разом із сорочками, толстовками, кардиганами, поєднують із джинсами, спортивними штанами. Вони відрізняються за фасонами й кольорами, тому можна знайти найкращу модель на різні випадки життя.

Чоловіча біла футболка

Як правильно вибрати

Існує дуже багато різновидів модних речей, адже сучасні дизайнери не обмежені у варіантах втілення креативних ідей. Чоловіча футболка українського бренду одягу Ellen підходить не тільки для дому, її можна носити на прогулянку, у спортзал, ранкову пробіжку тощо. У каталозі є моделі різних кольорів – можна придбати не одну, а відразу декілька однотонних або із принтом, щоб поєднувати з різними предметами гардероба.

Перш ніж купити футболку, слід визначити, із чим саме їх планується носити. Якщо це річ пастельного, спокійного кольору без візерунків та малюнків, вона гарно виглядатиме разом із яскравими штанами або джинсами і навпаки. В будь-якому разі кольори мають виглядати гармонійно у поєднанні. Вибір залежить і від загального стилю, він буде відрізнятися в залежності від ситуації.

Велике значення для будь-якого покупця має також розмір футболки. Зараз у моді вільний, а не приталений крій, коли річ не щільно облягає тіло. Для деяких чоловіків це додаткова можливість приховати недоліки фігури. Щоб визначити свій розмір, достатньо скористатися сантиметровою стрічкою та виміряти об’єм талії. Український бренд одягу Ellen випускає різноманітні моделі – як S або M, так і великі 3XL, вони не обмежують рухів та сприяють повсякденній активності.

Поєднання футболки з іншими предметами гардероба

Як уже писалося вище, це універсальна річ, яку можна носити із чим завгодно. Проте багато залежить від фасону та кольору, адже усі складові образу мають поєднуватися між собою. Вибір залежить від стилю, він може змінюватися по ситуації – наприклад, у спортзал однозначно вибирають спортивний, а на роботу – суворий діловий. Цими критеріями керуються й під час вибору футболки.

Чоловіча сіра футболка

Для спортивного стилю можна підібрати такі вдалі поєднання:

  • темні шорти, шкарпетки та кеди. Їх найкраще носити разом із чорною футболкою, можна вибрати й річ, яка має невеликий принт, або однотонну;
  • сині штани, куртка з деніму та кросівки. Такий образ вважається спортивним, хоча багатьом сучасним чоловікам він подобається як повсякденний;
  • білі кеди та вугільні шорти. До такого стилю пасуватиме не тільки базова, але і яскрава футболка з малюнками.

Дуже популярним сьогодні є стиль кежуал, який передбачає вибір зручного одягу, в якому можна ходити вдома або піти на прогулянку, в магазин. У ньому обов’язково присутні футболки різних кольорів, адже це речі, в яких, за умови правильного вибору розміру, чоловіки завжди почуватимуться зручно. Створити гармонійний лук вийде за допомогою джинсів, кед або кросівок, мокасин, туфель.

Актуальним є також романтичний стиль, його часто вибирають молоді хлопці. У цьому випадку до футболки модна підібрати укорочений піджак або сорочку, кепку або капелюх, окуляри, шарф пастельного кольору. Гарним вибором стане комбінація з еспадрильями, бриджами або завуженими, сірими картатими чи розкльошеними знизу штанами.