Компанія «СтрийКумБуд» має величезний парк спеціалізованої техніки, яку здає клієнтам в оренду за найнижчими цінами. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб задовольнити потреби клієнта, складаємо договір з урахуванням побажань замовника і покриваємо всі витрати, пов’язані з індивідуальним обслуговуванням обладнання. Оренда послуги екскаватора у Львівській обл. – вигідна альтернатива покупці спецтехніки. Оренда обходиться дешевше і дозволяє уникнути необхідності найму додаткового персоналу. Замовити гусеничний екскаватор у нашій фірмі можете швидко та за вигідною ціною.

Переваги оренди екскаваторів

Екскаватори – важлива спецтехніка, але не кожне будівельне підприємство може дозволити собі такі машини. У багатьох випадках придбання екскаватора є просто непродуктивним через невелику кількість праці, особливо з урахуванням поточних витрат на зберігання та обслуговування. У таких випадках оренда – ідеальний варіант. Таким чином можливо значно скоротить і прискорить будівництво.

Оренда екскаватора в нашій компанії має кілька переваг:

  • Беручи таке обладнання в оренду, ви маєте доступ до команди кваліфікованих машиністів.
  • Оренда дозволяє в будь-який момент отримати придатне до використання обладнання. Ця стратегія дозволяє значно прискорити виконання завдань без шкоди для якості та додаткових витрат.
  • Орендована техніка – безкоштовне та швидке обслуговування. Ви можете бути впевнені, що навіть якщо екскаватор вийде з ладу через форс-мажорні обставини, його швидко замінять або відремонтують, а робота продовжиться.
  • Важливо підкреслити, що при одноразових операціях оренда конкретного обладнання є дуже прибутковою. 

При цьому умови оренди забезпечують повну працездатність обладнання. Вам не потрібно турбуватися про те, де його зберігати або хто його використовуватиме та обслуговуватиме.

Чому варто найняти екскаватор у нас?

Оренда гусеничних екскаваторів є одним з видів діяльності нашої компанії. Ми маємо власний парк спеціалізованого обладнання, включаючи численні останні моделі, які постійно доступні для використання. На фірмі працюють фахівці-техніки, які ретельно перевіряють стан обладнання, що дозволяє гарантувати його бездоганний технічний стан. 

Є кілька причин, звернутись на сайт https://www.skb.lviv.ua/ для отримання послуг спецтехніки:

  • Можливість оренди на будь-який термін. 
  • Техніку можна орендувати з водієм або без.
  • Все обслуговування оплачує наша організація. 
  • Індивідуальне обладнання доставляється на місце клієнта в зручний для нього час.

Телефонуйте, заповнюйте заявку онлайн або приходьте в офіс, щоб взяти в оренду відповідну модель спеціальної техніки. При необхідності фахівці компанії допоможуть підібрати й замовити екскаватор, який відповідає вашим потребам.