В

Останнім часом здається, що немає нічого свіжішого та однозначнішого, ніж класична стилістична школа. Gingham або скатертина бабусі, повертається в новий сезон, як одна з передових тенденцій. Кітч після десятків років забуття — повертається до сучасної модернізації. А що ж про дерев'яні панелі, яке місце у дизайні інтер'єрів вони займаю сьогодні? Цей традиційний елемент класичного стилю знову опинився в топі найстильніших ідей для дизайну, за умови, що він інтегрований у простір із належною елегантністю.

Современное прочтение деревянных панелей в интерьере не лишенно традиционной элегантности.
Сучасне прочитання дерев'яних панелей в інтер'єрі не позбавлене традиційної елегантності.

Ідеальний фон

Дерев'яні панелі – це ідеальне тло для мистецтва або створення атмосфери приморського будиночка. До того ж цей матеріал настінного покриття легкий у догляді. Дерев'яна основа робить простір легким та повітряним, навіть використання темних відтінків не зіпсує цього відчуття. Також необхідно вибрати двері лофт .

Деревянные панели создают прекрасный фон для эстетических экспериментов.
Дерев'яні панелі створюють чудове тло для естетичних експериментів.

Невеликі акценти

Якщо поки що не наважуєтеся виконати стіну в дерев'яній обшивці, протестуйте менш ризикований спосіб - використовуйте меблі з дерев'яних панелей. Цей вузький комод, який використовувався у стильному нью-йоркському лофті – найкраща ілюстрація подібної ідеї, до того ж за його допомогою можна заповнити порожній куточок функціональним способом.

Используйте мебель из деревянных панелей — это отличный вариант тестирования стилистики.
Використовуйте меблі з дерев'яних панелей – це чудовий варіант тестування стилістики.

Без надмірностей

Використовуйте необроблене дерево, без спеціальних покриттів та ефектів. Цей стиль без прикрас ідеально підходить для мінімалістичного природного дизайну.

Необработанное дерево гармонично дополнит минималистичный естественный дизайн.
Необроблене дерево гармонійно доповнить природний мінімалістичний дизайн.

Дует із сірим

Гладкий, стриманий та нордичний сірий колір створює чудову комбінацію з грубуватими дерев'яними панелями, які надають простору теплий, заземлений ефект. Дует гармонійно поєднується з сучаснішими елементами меблювання.

Сочетание серого оттенка и деревянных панелей создают гармоничную и уютную атмосферу.
Поєднання сірого відтінку та дерев'яних панелей створюють гармонійну та затишну атмосферу.

Тунельний зір

Дерев'яні панелі чудово підійдуть для кімнат мансардного типу. Комбінація з яскравими тонами та нейтральним меблюванням створюють стиль «м'якого» авангарду.

Комбинация деревянных панелей, необычных форм и оттенков создают эффект «мягкого» авангарда.
Комбінація дерев'яних панелей, незвичайних форм та відтінків створюють ефект «м'якого» авангарду.

З чистого аркуша

Якщо у Вас є дерев'яна стіна, але загальний вигляд простору Вас не влаштовує, додайте димчастий відтінок з металевим світінням, який дозволить оновити стилістику інтер'єру . Він нищівно чудово поєднується з латунними світильниками.

Обновить деревянную стену можно с помощью дымчатого оттенка с металическим свечением, который великолепно сочетается с латунными светильниками.
Обновити дерев'яну стіну можна за допомогою димчастого відтінку з металевим світінням, що чудово поєднується з латунними світильниками.

Дерев'яна плитка

Велика дерев'яна плитка - це модерний погляд на класичну дерев'яну обшивку, відмінно поєднується з іншими дерев'яними деталями у світліших тонах. Доповнювати подібний інтер'єр варто меблями у стриманій палітрі кольорів.

Большая деревянная плитка — это модерный взгляд на классическую деревянную обшивку.
Велика дерев'яна плитка – це модерний погляд на класичну дерев'яну обшивку.

Темрява зустрічає світло

У цьому інтер'єрі спальні не було б нічого дивного, якби не контрастне поєднання дерев'яної обшивки. Гладкі, білі стіни і акцентована обшивка з чорного дерева надають інтер'єру нетривіальний вигляд.

Сочетание гладких, белоснежных стен и обшивк из темного дерева — это инь и янь современного дизайна.
Поєднання гладких, білих стін і обшивок з чорного дерева - це інь і янь сучасного дизайну.

Футуристичний настрій

Супер широкі дерев'яні панелі, люстра «супутник» та ковбойський килим... Ні це не жарти, це сучасний погляд на стилістику 80-х.

Сочетания люстры необычной формы, широких деревянных панелей — это свежее простнение стилистики 80-тых.
Поєднання люстри незвичайної форми, широких дерев'яних панелей - це свіже простір стилістики 80-х.

Солома, палиця, цегла

Сучасна класика середини століття з дерев'яними деталями на стінах та стелі поєднується із темним цегляним каміном. Додайте смугасті подушки і візерунчастий килимок, і стильний інтер'єр вуаля готовий.

Элегантное сочетание деревянных стен и акцентов с темным кирпичным камином создают безупречный стиль современной классики.
Елегантне поєднання дерев'яних стін та акцентів із темним цегляним каміном створюють бездоганний стиль сучасної класики.

Плями кольору

Якщо Ви не плануєте створювати інтер'єр у стилі рустик та не приймаєте класичні канони, тоді погляньте на цю жовту дерев'яну стіну та здивуйте своїх гостей зухвалістю домашнього дизайну.

Желтые деревянные панели — это вызов скучным и обыденным взглядам на современный минималистичный дизайн.
Жовті дерев'яні панелі – це виклик нудним і повсякденним поглядам на сучасний мінімалістичний дизайн.

Цей старий новий світ

Темні задумливі панелі та меблі грають із блиском латунних аксесуарів. Немов захід і схід, бувальство і небуття, старе і нове світло злилися воєдино.

Интерьер, олицетворивший слияние эститики старой и новой стилистической эпохи.
Інтер'єр, який уособив злиття еститики старої та нової стилістичної епохи.

Дерево високого стилю

Якщо вам пощастило мати ванну з розкішною декоративною обшивкою, не бійтеся піти на ризик і заповнити простір вугільно чорним кольором.

Роскошь деревного покрытия в угольно-черном цвете никого не оставит равно душным.
Розкіш деревного покриття у вугільно-чорному кольорі нікого не залишить байдужим.