Один із найбільш популярних типів огорож для прибудинкової території – це європаркан. Давайте розбиратися, чим цей тип огорож краще за інші варіанти. Скільки він коштує і де купити за ціною від виробника.

Високий євроогорож

Чим такі хороші сучасні європаркани?

Євроогорож – це універсальна огорожа, яка складається з вертикальних стовпів та бетонних блоків. З двох боків кожен стовп оснащений поздовжніми пазами, які встановлюються блоки. Завдяки такій конструкції паркан складається за принципом легко — швидко і зручно.

Роблять європаркан із бетону методом вібролиття. Суть цієї методики ось у чому. Для виготовлення паркану замішують бетонний розчин із низьким вмістом води. Бетон заливають у спеціальні форми з уже покладеною арматурою, встановлені на вібростолі. Під дією сильної вібрації бетон ущільнюється і поступово твердне. Готові блоки євроогорож не потрібно обпалювати або ще якось обробляти. Після ущільнення вони готові до встановлення.

Саме цей метод виробництва зумовлює головні переваги огорожі:

  • Механічну міцність. Конструкція спокійно витримує удари та механічні дії середньої сили.
  • Стійкість до вологи. Навіть якщо бетонний паркан не пофарбований, волога надає мінімальний вплив. Така огорожа здатна простояти понад 20 років, не змінивши свого зовнішнього вигляду.
  • Стійкість до високих та низьких температур. Євроогорож не боїться ні спеки, ні сильного морозу, тому він ідеально підходить для нашого клімату.
  • Невисока вартість. Євроогорож коштує дешевше, ніж інші види огорож, але при цьому не поступається ним за своїми естетичними та експлуатаційними властивостями.

Ще одна важлива перевага євроогорожі – величезний вибір моделей. Метод вібролиття дозволяє створювати блоки із найрізноманітнішим дизайном. Це може бути імітація цегляної кладки, різних видів каменю та натурального дерева. Верхню частину можуть прикрашати ажурні орнаменти із масивних завитків або геометричні візерунки.

Етно європаркан

Де замовити хороший європаркан?

Шукаєте, де купити євроогорож в Україні за доступною ціною? Замовити якісну та довговічну огорожу можна у «BETON-ZABOR». Компанія має власне виробництво та кілька складів у різних містах України. У BETON-ZABOR можна купити огорожу з доставкою в будь-який куточок країни. Компанія також надає послуги з монтажу. Крім огорож асортимент бренду включає різні типи металевих воріт: ковані, фільончасті, з профлиста.