Система відеоспостереження слугує надійним додатковим засобом захисту квартири чи бізнесу. Встановити відеоспостереження означає розмістити на території житлових чи комерційних об’єктів відеокамери, що фіксуватимуть усе, що відбувається навколо. Замовити послугу найкраще у перевіреного агентства, яке спеціалізується на наданні послуг з охорони.

Де найкраще замовити встановлення системи відеомоніторингу?

Встановити систему відеоспостереження допоможе лідер галузі надання охоронних послуг – компанія Viking Lux. Вона існує на ринку країни 20 років, і за цей час довела свою відданість справі. У штаті компанії працюють професіонали, які можуть встановити відеоспостереження всього за 1 день.

Компанія Viking Lux здійснює встановлення:

  • Мережевих та аналогових камер.
  • Домофонних систем.
  • Відеореєстраторів.
  • Відеосерверів.
  • Програмного забезпечення.

Система відеоспостереження виконує ряд важливих функцій. Камери на території об’єкта дозволяють контролювати робочі процеси, розпізнавати обличчя та автономери, слідкувати за правомірністю дій людей, що знаходяться поряд або всередині приміщення. У разі виникнення підозрілої ситуації камери допоможуть встановити особу, яка намагалась здійснити крадіжку або проникнення на територію чи у будівлю.

Де варто встановлювати систему:

  • В офісних центрах.
  • У торговельних центрах, магазинах.
  • В банках, фінансових установах.
  • На складах.
  • У промислових та будівельних об’єктах.
  • В житлових комплексах.

Для зниження ризику крадіжок чи проникнень на територію об’єкту встановлення систем відеонагляду можна комбінувати з налаштування систем охоронної та пожежної сигналізації. Кількість необхідних камер та довжина кабелю прораховується індивідуально для кожного приміщення чи території. Також враховується наявність «сліпих зон», доцільність використання камер в тому чи іншому місці, загальна площа території.

Як встановити систему відеоспостереження?

Для того, щоб замовити встановлення системи, необхідно залишити заявку на сайті компанії https://vikinglux.com.ua/uk/. Далі, після уточнення менеджером переліку послуг, що вас цікавлять, порядок дій буде наступним:

  1. Виїзд фахівця на місце для професіонального аналізу території та приміщення.
  2. Обстеження ділянки.
  3. Складання плану розміщення системи відеонагляду і розрахунок кошторису.
  4. Підписання договору, узгодження основних моментів.
  5. Доставка обладнання та його монтаж у визначений день.
  6. Навчання власників, орендарів, персоналу.
  7. Обслуговування системи та її ремонт у разі необхідності.

Після узгодження ключових питань, підписання договору та встановлення системи робота на об’єкті вважається завершеною. При монтажі додаткових сигналізацій відбувається прийняття об’єкта під охорону. Встановити відеоспостереження від компанії Viking Lux означає отримати якісну послугу у найкоротші терміни. Після налаштування камер ваше житло чи бізнес будуть надійно захищені та контрольовані.