Утилізація будівельного сміття, зіпсованих меблів, неробочої техніки потребує набагато більше зусиль, ніж щоденне винесення харчових відходів. Багато чого не можна просто залишити біля бака для сміття або помістити всередину. Подібне сміття необхідно відвозити на звалище для подальшої утилізації чи переробки.

Однак це не під силу тендітній дівчині або навіть її чоловікові-силачу. Вивезення старих меблів у Києві краще доручити професіоналам.

До кого звернутись

Компанії, що надають послуги вантажоперевезень, користуються популярністю та попитом завдяки якісному сервісу та помірним цінам. Клієнти не обмежені у своїх можливостях і можуть перевезти абсолютно все, включаючи:

  • домашніх тварин;

  • продукти харчування;

  • дрібну та велику побутову техніку;

  • меблі (розбірні або повністю);

  • будівельні відходи;

  • громіздкі музичні інструменти;

  • особисте авто та інше.

Особливості вивезення старих меблів у Києві

Для проведення подібних робіт потрібна спеціальна техніка — самоскиди та накопичувальні контейнери. Компанії з великими автопарками можуть надати вантажівку з необхідною вантажопідйомністю (від 1,5 до 10 тонн). Звернувшись до спеціалізованої фірми, ви зможете розраховувати на допомогу в упаковці, надання щільних сміттєвих мішків. Крім того, ви заощадите свій час та сили, адже вантажники приїдуть у зручний для клієнта час і самостійно винесуть, завантажать та відвезуть на звалище непридатні для використання речі.

Плануючи свій день, беріть до уваги моменти, які можуть вплинути на швидкість виконання роботи. Завантажені дороги, віддаленість вашого житла та місця відвантаження, обсяг сміття, наявність/розмір сходів чи ліфтів, поверховість тощо. можуть суттєво збільшити кількість витраченого часу.

Як замовити вантажоперевезення у Києві

Для початку виберіть надійну, перевірену компанію, яка відповідає вашим вимогам щодо умов та вартості. Потім складіть список предметів для транспортування, їх вагу та габарити. Ви можете залишити заявку на сайті компанії або одразу зателефонувати менеджеру. Необхідно назвати кількість речей, адресу, за якою їх потрібно забрати та вибрати відповідний день та час для виконання робіт. Вам запропонують відповідний автомобіль та погодять ціну. Часто можна утилізувати відходи в день замовлення. Відмінним варіантом стане столична фірма "Мій переїзд".