Фірмові навушники Apple свого часу зробили революції на ринку електроніки. Компанія стала першим виробником, що випустив гарнітуру із двома бездротовими амбушюрами. Вони стали хітом продажу. Технологію підхопили інші бренди. Але AirPods, як і раніше, вважаються кращими, тому користуються величезною популярністю. Ви можете купити навушники в інтернет-магазині Eldorado.ua. Розберемося в характеристиках, які слід враховувати під час вибору гарнітури.

AirPods

Підключення

Apple пропонує два варіанти:

  1. Дротові — класичні моделі з кабелем. Щоб підключити навушники до iPhone, потрібно вставити штекер у порт. Провід забезпечує відмінний безперебійний сигнал. Також завдяки йому навушники одержують живлення від мобільного гаджета.
  2. Бездротові – технологічні аксесуари. Популярні моделі TWS, що складаються із двох окремих амбушюр. Для їх зберігання передбачений кейс, який одночасно є базою для підзарядки.

Конструктивні особливості

Навушники розрізняються за конструкцією та формою. Apple випускає дві моделі:

  1. Вакуумні. Їх також називають внутрішньоканальними. Вони вставляються глибоко у вушний канал. Завдяки такій конструкції забезпечено повну звукоізоляцію, а також міцне кріплення у вусі.
  2. Вкладиші. Відрізняються від внутрішньоканальних відсутністю довгого наконечника. Вони вставляються у вушний канал не надто глибоко. Проте відмінне звучання та гарна фіксація гарантовані.

Сумісність

Раніше компанія Apple випускала аксесуари, сумісні тільки з фірмовими девайсами. Зараз можна підібрати гарнітуру для пристроїв на Android. Навушники можуть бути сумісні не лише зі смартфоном. Їх також можна підключити до iPad, MacBook та Apple Watch.

AirPods - найкращі навушники

Додаткові функції AirPods

Навушники отримують низку додаткових можливостей, що підвищують безпеку та комфорт при використанні:

  • безпровідна зарядка;
  • активне шумозаглушення;
  • захист від води;
  • наявність басів;
  • сенсорне пригнічення.

Шумопридушення забезпечують не лише вкладки. Додатковий захист від звуків може бути передбачений у мікрофоні. Вона дозволяє комфортно розмовляти телефоном та не відволікатися на звуки зовнішнього світу.

Управління

AirPods отримують елементи для відтворення, регулювання гучності, дзвінків, активації голосового помічника і шумоподавлення. Усі функції легко перемикаються.