Кожен погоджується з думкою, що офіс є обличчям компанії. Опинившись на порозі, замовник, або просто гість вже підсвідомо оцінює стан поточних справ компанії, а разом з тим атмосферу, що панує в ній, інтер'єр, настрій людей, що знаходяться там і, звичайно ж комфорт. Далеко не остання роль у цьому відводиться офісним меблям. Щоб її правильно підібрати, необхідно витратити багато сил та часу. По-перше, важливо, щоб усі предмети гарнітура гармонійно поєднувалися між собою, а по-друге — налаштовували на відповідний робочий настрій.

М'які меблі для офісу

У цій статті познайомимося з таким видом меблів, як офісні дивани. Вони служать незамінним предметом в інтер'єрі для обстановки різних приміщень. Сучасний асортимент офісної продукції дуже великий, але фахівці компанії МебельОк стверджують, що при виборі важливо враховувати один важливий фактор – щоденні навантаження. Саме тому необхідно вибирати матеріали найвищої якості у виробництві меблів.

Вибираємо оббивку

Для виготовлення офісних диванів, як правило, використовують три види оббивки:

  1. Шкіра або натуральна шкіра є класичним варіантом. У солідних офісах часто можна побачити шкіряні дивани. Вони не тільки дуже практичні в експлуатації, але також мають привабливий зовнішній вигляд.
  2. Оббивка із тканини. Головний плюс – невибагливість у догляді, що дуже зручно для офісу. Звичайно, це не найкращий варіант для кабінету управителя, але для зони відпочинку або для підлеглих буде доречним.
  3. Оббивка комбінована. Основна частина виробу може бути обтягнута тканиною, а підлокітники на ній – шкірою або шкірозамінником. Такі моделі виглядають красиво і є практичними у використанні. Ще одна перевага в тому, що ціни на них набагато нижчі, якщо порівняти зі шкіряними диванами.

Каркас

Каркас, як правило, виконується з металу, натуральної деревини, а також більш доступних матеріалів, таких як МДФ і ДСП. Фахівці радять зупиняти свій вибір на дерев'яному каркасі, оскільки він має багато позитивних характеристик, серед яких:

  • міцність;
  • зносостійкість;
  • висока деформативність;
  • пружність;
  • екологічність та гіпоалергенність.

Незважаючи на плюси, є один великий мінус — це висока ціна. Однак, офісні меблі не повинні терпіти економії, в іншому випадку через деякий час їх доведеться замінити більш якісними.

М'які меблі для офісу

Перш ніж купити диван для офісу, експерти магазину MebelOk рекомендують ознайомитись з варіантами меблів по фото. Не зайвим буде вивчити технічні характеристики окремих моделей і тільки потім здійснити покупку.