До

Ірпичною кладкою в інтер'єрі на сьогоднішній день мало кого можна здивувати, швидше, цей дизайнерський прийом перетворився на усталений і класичний варіант оформлення практично будь-якого приміщення, починаючи від ванної і закінчуючи дитячою. Якщо дати волю фантазії, то цегляна стіна в інтер'єрі зможе оселитися абсолютно в будь-якому стилі, навіть у найсвітлішому і романтичному, розкриваючи нові м'які грані грубої цегли.

Светлое покрытие кирпичной стены привнесет в романтичный интерьер спокойную мягкость и стильную изюминку
Світле покриття цегляної стіни привнесе до романтичного інтер'єру спокійну м'якість та стильну родзинку.

Цегляна стіна в інтер'єрі вітальні – класичний лофт у дії

Саме у вітальні найпопулярніший стиль лофт з його «оголеною» до цегли стіною звичний нашому оку, він уже давно став своєрідним другим «модерном». Цегляна стіна - універсальний варіант для будь-якого розміру та типу вітальні. Її можна використовувати навіть при низьких стелях, у вузькій кімнаті, у невеликій вітальні-студії - цегла в інтер'єрі лаконічно впишеться в будь-який простір, візуально не «стиснувши» приміщення.

белый кирпич в интерьере фото в гостиной-столовой
Світла цегляна стіна у вітальні-їдальні у стилі лофт візуально розширює невеликий простір

У вітальні цегляна стіна стане чудовим фоном для різноманітних контрастних деталей – картин, статуеток, настінних панно, а також буде ідеальним місцем для розміщення відео-зони.

кирпич в интерьере гостиной
Телевізор та інші світлі деталі інтер'єру на тлі темної цегляної стіни будуть виглядати жваво та контрастно

Використання темної цегли для акцентної стіни у вітальні передбачає наявність меблів та предметів декору у світлих та ніжних тонах, щоб вони не губилися темному цьому фоні. У такий інтер'єр необхідно додати більше світла - природного у вигляді незанавішених вікон, і штучного у вигляді одного основного та безлічі точкових джерел освітлення.

Темная кирпичная стена и обилие искусственного и естественного освещения составляют идеальный дизайнерский симбиоз
Темна цегляна стіна та різноманітність штучного та природного освітлення становлять ідеальний дизайнерський симбіоз.

Цегла в інтер'єрі спальні - романтиці бути!

Цегляна кладка часто представляється, як щось грубе, злегка недбале і зовсім не в'яже з милим і повітряним інтер'єром спальні. Але цегла виривається з рамок лофта і активно використовується для оформлення спалень. Дизайнери радять розташовувати цегляну стіну прямо біля ліжка - так вона не впадає в очі і з іншого боку служить прекрасним фоном для стильного сучасного ліжка.

кирпичные стены в интерьере дополнять любой стиль
Розташуйте над узголів'ям ваші улюблені предмети декору, а цегляна стіна чудово відтіняє і виділяє їх.

Якщо ви боїтеся похмурості темної цегляної кладки, то можна злегка «при пилити» цеглу побілкою або взагалі використовувати білу цеглу в інтер'єрі. Додавши пастельні елементи декору, наприклад, лавандові подушки, світильник у кольорі попелу троянди та м'який строкатий килим, можна зберегти всю ніжність романтичної спальні, додавши до неї стильної фактури цегли.

Белый кирпич в интерьере
М'які акценти з теплої палітри додадуть кокетства та пустотливої романтики, згладивши при цьому жорстку фактуру цегли.

Любителі темної спальні можуть додати родзинку в класичну цегляну кладку, трохи відтінивши її золотою блискучою фарбою - виглядає дуже незвично і навіть по-своєму яскраво! Додавши до темної спальні оригінальних акцентів у вигляді крісел кольору фуксії та золотих металевих світильників, а також натуральне дерево, можна отримати затишний та теплий куточок для гармонійного відпочинку та спокійного сну.

Кирпичная стена в интерьере спальни
Темні кольори спальні у поєднанні з цегляною стіною та золотими іскорками-акцентами додадуть казковості та затишку у вашу спальню.

Цегляна стіна в дитячій — сміливо та цікаво

Різні стилістики дитячих кімнат відкривають дизайнерам ціле поле для творчості, тому й сюди вже встигла проникнути легка лофт-стилістика. Діти в принципі дуже люблять якусь фактурність, об'єм і незвичайність у дизайні, вони сміливо наважуються на будь-які експерименти та із захопленням приймають справжню цегляну стіну прямо у себе в дитячій!

Кирпичная стена с нишами для мелочей
Цегляна стіна з нішами для дрібниць – це не тільки стильно, а й функціонально

Дівчинка може відчути себе принцесою у затишному замку, куди обов'язково прискаче хлопчик-принц на білій конячці. Можна сміливо оформляти всі стіни цілком цегляною кладкою або її імітацією, з умовою того, що меблі та декор для дівчинки будуть яскравими та світлими.

Кирпичные стены в интерьере создают атмосферу настоящего замка
Яскравий рожевий декор та білі меблі відтіняють цегляну кладку та створюють атмосферу справжнього замку.

Хлопчикам також буде цікаво побачити у себе в спальні цегляну стіну із зображенням улюблених героїв мультфільмів або машинок, таку яскраву картинку цілком можна намалювати самим, використовуючи фарбу з балончика та шаблони для нанесення графіті – захоплюючий процес для дорослого та творчий розвиток для дитини.

Кирпичная стены подойдет и для рисования
Малювати на стінах? Легко, якщо це світла цегляна стіна, призначена для улюблених мультяшних машинок

Цегляна стіна на кухні - урбаністичний шарм

На кухні цегляна стіна найчастіше розташовується в робочій зоні - так вона служить стильним фоном для кухонного гарнітура і до того ж відмінно відштовхує бруд. Цегляну стіну на кухні зазвичай використовують, щоб підтримати стилістику урбаністичного стилю з його металевими світильниками, грубуватим декором у вигляді відкритих труб та дротів та необробленими дерев'яними стельовими балками.

Старый кирпич в интерьере уместен в любом стиле
Шанувальникам урбаністичного стилю підійде цегляна кладка з ефектом «постареної» цегли для більшої атмосферності

Розкид стилів, де саме на кухні застосовується цегляна стіна, дуже великий - тут і милий Прованс з білою цеглою, і затишний кантрі в обрамленні дерева і навіть класичний французький стиль з гладкою цегляною кладкою.

Искусственный кирпич в интерьере Прованс
Навіть норовливий французький стиль підкорюється шарму білої глянсової цегли.

Якщо ви хочете додати в інтер'єр кухні лише нотку урбаністичної романтики, то можна оформити у вигляді цегляної кладки не всю стіну, а тільки кухонний фартух - цегла чудово протистоїть вогню і при правильній асептичній обробці відштовхуватиме і воду, і жир.

Огнеупорный кирпич в рабочей зоне
Вогнетривка цегла прослужить на кухні дуже довго, якщо використовувати її у вигляді кухонного фартуха в робочій зоні

Цегляна стіна у ванній кімнаті - турецький хамам у Вас вдома

Цегла чудово переносить перепади температур, а значить у ванній кімнаті вона буде довговічним жителем, за умови покриття його вологостійкими розчинами. Вибрати цеглу для інтер'єру допоможе дизайнер. Конкурувати з плитковим покриттям декоративна цегла в інтер'єрі ванної поки не може, але популярність її зростає з кожним днем, адже це дуже стильно і вкрай незвичайно - цегла, та ще й ванної!

Изюминка урбанистической ванной – фальш-камин из светлого кирпича
Ідеальна особливість урбаністичної ванни - фальш-камін зі світлої цегли

У ванній, де є необроблена цегла, жінка може уявити себе справжньою турецькою султаншею, що приймає парові ванни у власному хамамі. І навіть примхливий класичний французький стиль підкорюється симетричній красі цегляної кладки у ванній кімнаті.

Серый глянцевый кирпич  в интерьере для ванной
Сірий глянцевий цегла підкреслює багате оздоблення класичної французької ванної кімнати з великими дзеркалами та вишуканими кришталевими люстрами

Якщо ви завжди мріяли про чорну ванну, то сміливо використовуйте цегляну стіну, як найкращий фон для темних ванн із золотою сантехнікою та фурнітурою – такий тандем чудово впишеться у загальне світле оздоблення ванної кімнати з чорними матовими акцентами.

Стена из красного кирпича
Стіна з червоної цегли нейтралізує похмурість чорної ванни, створюючи з неї живий і помітний акцент

Цегляна стіна в індивідуальному інтер'єрі розкривається абсолютно по-різному - це може бути і лофт, і прохолодний урбанізм, і навіть кокетлива французька класика. Головне, довірити свій інтер'єр-проект лише професійному дизайнеру для грамотного розкриття виняткової краси та багатогранності цегляної кладки!

В умелых руках дизайнера даже обычный кирпич превращается в произведение интерьерного искусства!
В умілих руках дизайнера навіть звичайна цегла перетворюється на твір інтер'єрного мистецтва!