Сьогодні хочу познайомити вас з одним із моїх улюблених брендів дизайнерських меблів Delavega. Компанія не має масового виробництва, а всі моделі виготовляє за індивідуальними замовленнями. Це означає, що за допомогою ліжка Delavega ви зможете створити дійсно унікальний та ексклюзивний інтер’єр спальні. Розбираймось детальніше, що ж особливого в меблях цього бренду та яку модель можна замовити у виробника.

Ліжко Delavega

Трохи історії бренду 

Компанія була заснована у 2010 році як невелике меблеве ательє. З самого початку фабрика поставила перед собою дуже високу планку. Власники виробництва вирішили працювати лише з високоякісними європейськими матеріалами. Планувалось, що всі роботи будуть виконуватись вручну і навіть за великого успіху підприємства меблі не пускатимуть у масове виробництва.

Дизайнери та поціновувачі високоякісних брендових меблів гідно оцінили Delavega, тому компанія почала швидко розвиватись та вже через 4 роки відкрила перші дилерські магазини у великих містах України. 

Сьогодні бренд має добре розвинену дилерську мережу та пропонує своїм клієнтам більш як 100 різних моделей м’яких меблів. 

Бірюзове ліжко Delavega

Чому я рекомендую ліжка Delavega?

Насправді є кілька причин, чому я рекомендую клієнтам ліжка саме цього виробника:

  • Розробка індивідуального дизайну. Кожен клієнт має можливість вибирати розміри, геометрію, текстури та матеріали, котрі будуть використані для виготовлення ліжка. Такий дизайн повністю відповідатиме вашим вподобанням та потребам.
  • Використання найкращих матеріалів. Бренд використовує натуральну деревину, високоякісну штучну та натуральну шкіру, зносостійкі тканини з прекрасними тактильними властивостями.
  • Багатоступеневий контроль якості. Разом з ручним виробництвом та використанням найсучасніших інструментів система багатоступеневого контролю гарантує першокласну якість кожного ліжка.

Не знаєте який варіант дизайну вибрати? В каталозі бренду представлений великий вибір ліжок різного формату. Можна вибрати один із цих варіантів або замовити у дизайнерів бренду розробку нової моделі на основі ваших побажань та вимог. 

Пропоную кілька форматів ліжок, котрі найкраще підходять для комфортної сучасної спальні.

Червоне ліжко Delavega

З м’яким високим узголів’ям

Такі моделі естетично виглядають та дарують максимум комфорту під час відпочинку. Масивне узголів’я стає акцентною деталлю інтер’єру, довкола якої можна побудувати весь дизайн кімнати.

Ще один стильний варіант – ліжко з м’яким узголів’ям у вигляді масивної панелі, що значно перевищує ширину спального місця. Такий формат узголів’я об’єднує в цільну композицію ліжко та приліжкові тумби. 

Моделі з масивними м’якими узголів’ями чудово підходять для просторих кімнат. Для спальні в сучасному стилі можна вибрати варіант з однотонною обшивкою з лаконічним геометричним орнаментом чи зовсім без візерунка. Класичний інтер’єр чудово доповнить ліжко з фігурним узголів’ям, оснащеним масивним валиком та акцентними декоративними елементами.

Світле ліжко Delavega

На тонких металевих ніжках

Хочете зберегти якомога більше простору в спальні? В цьому чудово допоможуть стильні ліжка Delavega на високих тонких ніжках. Завдяки такій конструкції вони не обтяжують інтер’єр та виглядають дуже лаконічно. Візуально такі моделі здаються набагато компактнішими, ніж ліжка на суцільній основі. В інтер’єрі вони чудово поєднуються з підвісними приліжковими тумбами.

Ліжко в сучасній спальні

Ліжка з двома перпендикулярними спинками

Такі моделі ідеально підходять для дитячої кімнати. Крім класичного узголів’я вони мають додаткову бічну спинку. З одного боку вона захищає дитину від холоду стіни, а з іншого – робить спальне місце набагато затишнішим. 

Диван-ліжко Delavega

Для кімнати підлітка чудово підійдуть ліжка зі стильними геометричними спинками. Для спальні малюка можна вибрати оригінальні моделі з фігурними спинками та яскравими обшивками.