Ремонт майже завершено і ви плануєте замовити меблі для оновленого житла? Чи просто хочеться змін у житті та ви вирішили купити новеньке крісло? Якою б не була причина, рішення про нові меблі приводить нас до роздоріжжя. Що ж вибрати: меблі на замовлення чи готові? Це складна дилема, на яку немає однозначної відповіді. В одному випадку краще купити готове, а в іншому підійде тільки виготовлене на замовлення. Давайте розбиратись.

Меблі на замовлення

Що означає «меблі на замовлення»? 

Це меблі, котрі виготовляють для вас за індивідуальним проєктом. Ви самі вирішуєте, яким буде розмір, форма, функціонал та зовнішній вигляд меблів. Це зовсім не означає, що доведеться самостійно все придумувати та проєктувати. За вас все це зробить виробник. Вам лише потрібно описати, якими ви бачите свою майбутню шафу чи комод. Ще не вирішили остаточно щодо дизайну, кольору чи внутрішнього наповнення? Дизайнер запропонує вам кілька ідей та допоможе визначитись. 

Корисна порада. Щоб реальність співпала з вашими очікуваннями, завжди замовляйте 3D візуалізацію меблів. Це допоможе вам краще зрозуміти, як буде виглядати той чи інший варіант замовленої моделі. А виробник своєю чергою буде впевнений, що він виготовляє саме те, що вам потрібно.

Модульні меблі на замовлення

Які меблі кращі: готові чи на замовлення?

В обох варіантів є свої переваги та недоліки. Головні плюси меблів на замовлення: 

  • Ідеально підходять за розмірами. Вони чудово доповнюють кімнату, для якої були виготовлені. Навіть якщо приміщення дуже маленьке чи має нетипове планування. 
  • Подобаються вам на 100%. Дизайн повністю вас влаштовує, тому немає потреби миритись навіть із незначними недоліками.
  • Функціонал повністю відповідає вашим потребам та ритму життя. Наприклад, у системах зберігання буде рівно стільки поличок та ящиків, скільки вам потрібно, а внутрішнє наповнення гардеробних дозволить зручно розмістити абсолютно всі ваші речі. 

Серед основних мінусів – термін виготовлення. Зазвичай доводиться чекати своє замовлення довше 1 місяця. 

Переваги готових меблів:

  • Можна знайти вдале рішення, на яке ви навіть не сподівались. Часто трапляється так, що переглядаючи каталог ви закохуєтесь у якусь річ і хочете мати саме її. З меблями на замовлення такого «кохання з першого погляду» не буде.
  • Швидка доставка. Якщо обрана модель є на складі виробника, вам її доставлять протягом тижня, а іноді навіть швидше.
  • Процес покупки значно простіший. Вам не треба спілкуватись з дизайнером, чекати, поки фахівець зробить схему та візуалізацію, а потім узгоджувати все з менеджером. Замовити готові меблі можна всього парою кліків на сайті або одним телефонним дзвінком.

Основний недолік готових меблів – важко знайти модель, яка б вам ідеально підходила. Часто знаходяться невеликі мінуси, з якими доводиться миритись.

Модульні меблі на замовлення у вітальні

Що вигідніше: покупка готових меблів чи виготовлення на замовлення? 

Зазвичай готові меблі коштують трохи дешевше. Але це правило працює не завжди. Все залежить від якості меблів, матеріалів, з яких вони зроблені та іменитості виробника. Якщо ви плануєте купити меблі у відомого бренду, слід морально бути готовим до високого цінника. 

Хочете без зайвих клопотів купити готові меблі? Це можна зробити на нашому сайті. В каталозі є чудові ліжка, столи, стелажі та інші меблі. 

Вас цікавлять моделі з більш індивідуальним дизайном та ідеально підходящими вам розмірами? Тоді рекомендуємо звернутись до наших партнерів – компанії CORF-меблі.