Н

незалежно від того, призначений простір для хобі або Вашої роботи, створення зручної, практичної робочої зони — це найкраща інвестиція. Створіть свій workspace як місце натхнення та особливої атмосфери, та не турбуйтесь про квадратні метри!

Стильная рабочая зона - залог продуктивности вдохновения
Стильний робочий простір - запорука продуктивності та натхнення.

Меблі на замовлення

Для того щоб зберегти невеликий простір будинку, а також виявити свою індивідуальність - віддайте перевагу меблям на замовлення. Простий дерев'яний стіл, пофарбований у сірий, у поєднанні з кріслом із розкішного оксамиту виглядає елегантно у кутку вітальні. Або самостійно створіть меблевий гарнітур з піддонів, доповнивши їх яскравим кольором. Огляньте «бабусині реліквії», можливо, саме там Ви знайдете свій меблевий скарб, який вимагатиме лише легких корекцій.

Мебель под заказ поможет рационально использовать небольшое пространство и реализовать смелые дизайн-идеи.
Меблі на замовлення допоможе раціонально використовувати невеликий простір і реалізувати сміливий дизайн-ідеї.

Простір під сходами

При ретельному плануванні кутовий простір під сходами може стати практичним та раціональним рішенням для домашнього офісу. Використовуйте сходову основу для ніш, встановіть кутові шафи та вбудований стіл. Розробте світлодизайн, ґрунтуючись на комбінації настінних світильників та точкового освітлення.

Используйте свободное пространство под лестницей для создания домашнего офиса.
Використовуйте вільний простір під сходами для створення домашнього офісу.

Творчий куточок

Замість того, щоб намагатися приховати стіл у кутку, зробіть його важливим акцентом простору. На відміну від гладкого сірого фарбування панелей, масивний стіл із сосни зі складним оздобленням ідеально підходить для створення еко стилістики. Глибокі висувні ящики, відкриті полиці з настільними книгами створюють особливий недбалий шарм.

Сделайте свою рабочую зону главным дизайн-акцентом интерьера.
Зробіть свою робочу зону основним дизайн-акцентом інтер'єру.

Комфорт розміщення

Розширте робочу зону, поставивши стіл перед вбудованими стелажами для додаткового місця зберігання та вільного простору. Особливу увагу приділіть вибору стільця. Хороший стілець повинен підтримувати ваше тіло, дозволяючи легко переміщатися. Чим довше Ви використовуєте крісло щодня, тим більше функцій Ви повинні враховувати, наприклад, поперекова підтримка, висота сидіння та регулювання нахилу. Якщо більше однієї людини використовуватиме стілець, знайдіть той, який має динамічне регулювання та інтегровану поперекову підтримку.

Комфорт и практичность - это основа построения домашнего офиса.
Комфорт та практичність – це основа побудови домашнього офісу.

Кар'єрні сходи

Злегка спираючись на стіну і закріплюючись кріпленнями через секцію з отворами, дерев'яні сходи в стилі лофт зберігають простір і втілюють стиль. Таке рішення миттєво створює креативний домашній офіс. Простий стиль мінімалізму в інтер'єрі та натуральні матеріали ідеально підходять для створення невимушеної естетики та функціонального контексту.

Используйте деревянную лестницу в качестве практичного дизайн-решения и символичного акцента.
Використовуйте дерев'яні сходи як практичне дизайн-рішення і символічний акцент.

Скло

Ваша робоча зона має продовжувати загальну елегантну, комфортну та практичну стилістику. Відмінний спосіб забезпечити функціональність і стиль – поєднати сучасний скляний стіл та грубу шафу з відведеним робочим простором. Таким чином, Ви можете прибрати свій комп'ютер та документи за зачиненими дверима, а скляна поверхня не тільки не займе простору, але й дозволить візуально розширити його.

Дуэт современного стеклянного стола и грубого шкафа с отведенным рабочим пространством позволит открыть пространство, рационально его используя.
Дует сучасного скляного столу та грубої шафи з відведеним робочим простір дозволить відкрити простір, раціонально його використовуючи.

Персоналізація простору

Щоб «володіти» своїм робочим простором у справжньому сенсі, переконайтеся, що всі предмети, які Вам необхідні, зберігаються в межах досяжності. Щоб персоналізувати свій домашній офіс, повісьте дошку об'яв над столом.

Предайте своему домашнему офису персонализированных характеристик.
Зробіть своєму домашньому офісу персоналізованих характеристик.