Е

Елегантне поєднання чорного і білого кольору привносять сучасний шарм в будь-яку область будинку, а особливо гармонійно це контрастне з'єднання розкривається у ванній кімнаті. Ці два відтінки є непорушною класикою, натхненною фільмами 20-х, яка ніколи не вийде з моди. У сьогоднішній статті розповімо про естетику вічного - про чорно-білий дизайн ванної кімнати.

Черно-белое сочетание - это классика, не выходящая из моды6, а лишь приобретающая новое осмысление.
Чорно-біле поєднання - це класика, яка не виходить з моди6, а лише набуває нового осмислення.

Арт деко

Стилістика арт-деко ідеально вписується в інтер'єр ванної кімнати. Простір із насиченими відтінками чорного та білого, люстра оригінальної форми, розкішні фактури – це «три кити», на яких стоїть естетика ванної кімнати у стилі арт-деко. Ідея полягає в тому, щоб максимально акцентувати контрастність поєднання, додати глибокі текстури мармурового або дзеркального оздоблювального декору, створити виразний дизайн.

Арт-деко прекрасно отражает эстетику черно-белой гаммы, дополняя её элегантной роскошью.
Арт-деко чудово відбиває естетику чорно-білої гами, доповнюючи її елегантною розкішшю.

Чорно-білий мармур

Благородний, бездоганний та фактурний мармур чудово вписується у контекст чорно-білого простору ванної кімнати. Цей аристократичний матеріал у дуеті із золотими аксесуарами та грубою текстурою необробленого дерева – це мікс культурної спадщини, втілений в інтер'єрі. Мармур дозволяє перенестися в естетику минулих століть, відчути дотик вічності, створити атмосферу достатку.

Чорна сантехніка

У невеликій ванній кімнаті в мінімалістичному стилі кожна деталь має вагу, а банальні традиційні рішення належать перегляду. Звичні раковини білого або пастельного відтінку дизайнери пропонують замінити на вугільні забарвлення, які внесуть виразні акценти у Ваш декор. Процес полягає в тому, щоб створити унікальний образ, маючи обмежений простір. Класична чорна раковина займає стільки місця, скільки і традиційна, проте справляє приголомшливий ефект.

Проявите оригинальный подход и отдайте предпочтение стильной черной сантехнике.
Виявіть оригінальний підхід і віддайте перевагу стильній чорній сантехніці.

Шаблон

Як Вам ідея використовувати стильний принт не для плитки на стінах, а для покриття для підлоги у Вашій ванній кімнаті? Шаблонне чорно-біле покриття у поєднанні з монохромною основою візуально розширить простір. Кругла ванна в центрі кімнати акцентує, вибраний принт для підлоги, підкреслить відтінкову контрастність.

Сміливий візерунок не дозволить дизайну потонути в тривіальності та нудьзі, таке дизайн рішення буде лаконічним, цікавим та витриманим у заданій колірній концепції з оригінальним осмисленням.

Выразительный принт в сочетании со сдержанной основой создают яркий контрастный дуэт.
Виразний принт у поєднанні зі стриманою основою утворюють яскравий контрастний дует.

Мозаїка

Мозаїка - це чудовий спосіб освіжити простір, додавши до нього вінтажної естетики. Елегантна мозаїчна поклажа асоціюється з величчю та розкішшю, при цьому зберігаючи вишукану стриманість. Віддайте перевагу дрібній чорно-білій мозаїці, класичному малюнку викладки – це дозволить зберегти обсяги простору та наповнити його ретро контрастом.

Мозаика - это дань винтажной эстетики, дополнение черно-белой дизайн истории.
Мозаїка – це данина вінтажної естетики, доповнення чорно-білого дизайну історії.

Шпалери для ванної кімнати

Шпалери для ванної кімнати це універсальний спосіб створити виразний дизайн за невеликий бюджет. Зупиніть свій вибір на вологостійких шпалерах, візьміть за основу білий колір, а чорний використовуйте як акцентний тон. Складний малюнок матеріалу гармонізують аксесуари з матового металу та однотонна сантехніка.

Сложность рисунка повышает привлекательность обоев.
Складність малюнку підвищує привабливість шпалер.

Чорний люстра

Люстра – це незаперечний символ елегантності для дизайну у чорно-білій гамі. Незалежно від розміру та кількості декору, Ви можете підібрати люстру, яка стане завершальним акордом загальної симфонії дизайну. Дизайнери рекомендують віддати перевагу матовим чорним металам з куванням ручної роботи – така люстра стане гордістю власників та незаперечним твором мистецтва. З'єднайте люстру з маленькими світильниками, а також джерелами точкового освітлення, щоб підкреслити переваги чорно-білого інтер'єру.

Черная люстра из матового металла позволит создать изысканный дизайн ванной комнаты.
Чорна люстра із матового металу дозволить створити вишуканий дизайн ванної кімнати.

Гармонія білого

Біла яскравість основи та матові чорні фасади – це класичні вікторіанські канони інтер'єрів у чорно-білій гамі. У 2019 році дизайнери пропоную поціновувачам впровадити ці ідеї в дизайни ванних кімнат. Прості лінії, мінімалістичний декор та простата фактур допоможу відобразити найяскравіші віяння сучасності, зберігши канони нетлінної класичної естетики.

Классический дизайн черно-белой ванной комнаты никогда не выйдет из моды, если вы хотите добавить цвета, найдите место для выразительной цветочной композиции.
Класичний дизайн чорно-білої ванної кімнати ніколи не вийде із моди, якщо ви хочете додати кольори, знайдіть місце для виразної квіткової композиції.