Протягом багатьох років Nike стверджує свою позицію як один з провідних брендів у світі спортивного взуття. Оригінальні чоловічі кросівки Nike у МегаСпорті відрізняються неперевершеною якістю. Вони поєднують у собі високу технологічність, інноваційність.

Оригінальні чоловічі кросівки Nike

У чому особливість кросівок Найк?

В асортименті Nike представлений величезний вибір чоловічих кросівок, що включає різні стилі і напрямки. Їхній асортимент можна умовно розділити на такі категорії.

  1. Кросівки на кожен день. У цій категорії можна виявити як класичніші моделі кросівок, так і сучасні, а часом і експериментальні дизайни, призначені для тих, хто прагне виділитися з натовпу.

  2. Особливий розділ складають лімітовані серії сучасних кросівок, які часто створюються у співпраці з відомими дизайнерами. Такі моделі, безсумнівно, мають вищу вартість, що визначається як початковою ціною, а й затребуваністю над ринком.

Чоловічі кросівки для спорту включають різноманітні напрямки:

  • кросівки для бігу;

  • баскетбольні кросівки;

  • універсальні кросівки, які підходять для активних занять будь-якого виду;

  • сезонні кросівки - це взуття в спортивному стилі, призначене для холодних або спекотних пір року.

При виготовленні продукції Nike використовуються сучасні та класичні матеріали:

  • натуральна замша та шкіра;

  • нейлон;

  • гума;

  • каучук;

  • екокожу та інші.

Чоловічі кросівки Nike забезпечують необхідну циркуляцію повітря, амортизацію та комфорт при носінні, створюючи при цьому відчуття високої якості та задоволення від використання.

Як розпізнати оригінальні кросівки Nike від підробки?

Правильно вибрати справжні кросівки Nike можна, знаючи які ознаки відрізняють їх від підроблених моделей. Оригінальна продукція бренду характеризується акуратністю рядків, ідеальною рівністю швів та відсутністю клейових слідів у галузі підошви.

Устілки справжніх кросівок зазвичай мають вентиляційні отвори та чітко нанесений логотип. Підошва оригінальних моделей має матову поверхню з невеликими шорсткістю, в той час як підроблені кросівки можуть мати блиск.

Де придбати оригінальні чоловічі кросівки Nike?

Для покупки цієї продукції бренду слід звертатися до надійних магазинів. Інтернет-компанія МегаСпорт - megasport.ua гарантує наявність лише оригінальних товарів, які пройшли перевірку. Доставка здійснюється зручним способом за один-три дні. У магазині надаються приємні знижки та акції, що дозволяють придбати кросівки за найкращою ціною.