Г

лянцева плитка - це відмінний варіант для тих, хто прагне експериментів для кухонного простору. Подібне декоративне рішення має виразну естетику та комфортні практичні властивості, що дозволяє йому з легкістю зайняти передові позиції в дизайні. Сполучайте сяючі плитки з неординарними елементами, щоб створити класичну, але унікальну атмосферу. У цій статті ми представимо вам кілька дивовижних кухонь з глянсовою плиткою, які не лише надихатимуть вас, а й захоплюватимуть дух.

Какая глянцевая плитка станет вашей любимицей, нам и предстоит узнать.
Яка глянсова плитка стане вашою улюбленицею, нам і доведеться дізнатися.

Безчасна елегантність

Ми почнемо нашу вибірку з класичних білих глянцевих плиток. Вони не тільки чудово працюють з будь-якою палітрою кольорів, а також є самодостатньою, завершеною базою інтер'єру. У дуеті з нейтральною палітрою кольорів створіть елегантний і вишуканий дизайн. Або доповніть сяючу композицію гранітними вставками, надавши сучасного вигляду.

Белая глянцевая плитка - это нетленная эстетика кухонного дизайна.
Біла глянсова плитка – це нетлінна естетика кухонного дизайну.

Гра фактур

Для оригінального та зухвалого дизайну потрібні нетривіальні рішення. Шанувальникам подібної естетики, ми рекомендуємо звернути увагу на комбінацію глянцевої та матової фактур у кухонному дизайні. Контраст чорної плитки та глянсових фасадів втілюють унікальний black дисплей.

Постройте свой выразительный дизайн на умелой игре фактур.
Побудуйте свій виразний дизайн на вмілій грі фактур.

Металевий дотик

Метал і глянсова плитка мають здатність візуально розширювати простір. Варто застосувати грамотний світлодизайн, створити безшовний контакт між відтінковим спектром інтер'єру і результат - приголомшливо стильна кухня, не забариться.

Як естетичну пару використовуйте суміш темних відтінків і з'єднайте її з металевою глянсовою плиткою.

Используйте сочетание темных оттенков и металлической глянцевой плитки для создания ошеломляющего дизайна.
Використовуйте поєднання темних відтінків та металевої глянсової плитки для створення приголомшливого дизайну.

Сірий та синій

Якщо ви не можете вирішити, який колір вибрати як основу, зверніть увагу на трендове поєднання синього та сірого тону. Змішуйте їх у самодостатньому балансі або створіть унікальний патерн із плиткової комбінації. У кожному з варіантів сірі та сині відтінки уособлюватимуть класику колірного міксу.

Наличие уникального цветового дисплея всегда отличная идея для вашей кухни.
Наявність унікального колірного дисплея завжди чудова ідея для вашої кухні.

Мозаїка Бо

Краса мозаїчної плитки у тому, що вона створює єдине стилістичне полотно. Унікальна форма індивідуальної плитки дозволяє створювати варіації малюнків, візерунків та колірних полотен. Мозаїчний дисплей може стати доречним акцентом або заповнити простір кімнати як основу дизайну.

Добавите мозаичные полотна, чтобы создать выразительный контраст.
Додайте мозаїчні полотна, щоб створити виразний контраст.

Шаблони

Замість традиційних плиткових комбінацій подумайте про створення персонального дизайну. Шаблонні плитки дозволять відобразити індивідуальний підхід до кухонного інтер'єру та виявити барвистість фантазії. Візерунок плитки може бути виконаний на замовлення або сформований з готових плиток за попереднім ескізом.

Узоры на плитке дабавят ярекости вашей кухни.
Візерунки на плитці додадуть яскравості вашої кухні.