А

мериканський стиль не потребує представлення. Стилістика, спосіб життя, ідеї та особлива яскрава естетика виступають візитною карткою американської мрії.

Американский стиль в интерьере - это прямое отражение уклада жизни и главных ценностных ориентиров.
Американський стиль в інтер'єрі – це пряме відображення способу життя та головних ціннісних орієнтирів.

Зайва лаконічність і сентиментальність — для американців нудна, кожна деталь зовнішнього оточення має виражати сміливість, яскравість та нетривіальність, має у повному обсязі відображати концепцію «ексклюзивного смаку». Сьогодні ми розповімо про особливості американського стилю та способи його застосування в дизайні інтер'єру . І відповімо на запитання: який він американський будинок мрії?

Для дизайна американского дома характерна смелость, выразительность и оригинальность.
Для дизайну американського будинку характерна сміливість, виразність та оригінальність.

Підлогове покриття

Однією з відмінних рис американського інтер'єру є тепла, затишна підлога нейтральних кольорів. Редвуд, вишня, американський арахіс та інші види деревини, коричнево-жовтих відтінків є основним вибором покриття для підлоги серед американців.

Напольное покрытие теплых коричнего-желтых оттенков древесины являются характерной чертой американского стиля.
Покриття для підлоги теплих коричнево-жовтих відтінків деревини є характерною рисою американського стилю.

Цей вибір має міцне практичне обґрунтування та масу беззастережних переваг. Насамперед, це домашній затишок, тепло, гарний настрій у будь-яку погоду за вікном! Підлогове покриття в інтер'єрі займає левову частку простору, тому його фактура, матеріал та колірна роздільна здатність впливає на загальне сприйняття дизайну. Також коричнева гама чудово поєднується з нейтральним відтінковим спектром меблів.

Выбор напольного покрытия продиктован практичными характеристиками древесины, а также фактурой, которая создает атмосферу уюта и тепла.
Вибір покриття для підлоги продиктований практичними характеристиками деревини, а також фактурою, яка створює атмосферу затишку і тепла.

Виразний плінтус

Можливо, багато хто не знає, але плінтуси, які зараз дуже популярні в Європі, прийшли з Америки. Їхня початкова мета полягала у проведенні розмежувальної лінії між підлогою та пофарбованими стінами. Це просте рішення надає особливої чарівності як підлозі, так і стінам, підкреслюючи текстури і колір. Завдяки цій інтер'єрній деталі американський стиль інтер'єру славиться своїм неповторним шармом.

Плинтуса в интерьере играют роль завершающего штриха, благодаря которому общая стилистика приобретает выразительные краски.
Плінтуса в інтер'єрі відіграють роль завершального штриха, завдяки якому загальна стилістика набуває виразних фарб.

Контрастність

Американці цінують і розуміють важливість розмаїття. Контрастні кольори та відтінки (наприклад, чорно-білі, теплі та холодні) інтер'єрів та меблів, що взаємодіють один з одним, завжди виглядають яскравіше та виразніше, ніж поєднання «за скромним сценарієм». Закон американського стилю говорить: щоб Ваш стильний диван не розчинився в інтер'єрі, зробіть свій вибір на користь зухвалого контрастного кольору.

Контрастные цветовые сочетания выступают олицетворением яркого нрава американцев.
Контрастні колірні поєднання виступають уособленням яскравого характеру американців.

Якщо основні покриття та меблювання виконані в нейтральному колірному спектрі, ситуація може бути значно покращена контрастним кольором килима, створюючи «солодкий дисонанс» між м'якими меблями та підлогою.

Нейтральный диван выступает отличной основой для яркого и оригинального текстиля.
Нейтральний диван виступає чудовою основою для яскравого та оригінального текстилю.

На думку американців, нейтральний диван необхідно прикрасити яскравими кольоровими подушками з малюнком, а нейтральна стіна виглядатиме жвавіше з яскравою картиною. Розкішний інтер'єр неможливо уявити без розумного, «смачного» розмаїття!

Спокойную цветовую гамму в американском стиле обязательно акцентируют яркими аспектами.
Спокійну колірну гаму в американському стилі обов'язково наголошують яскравими аспектами.

Скло, метал, хром

Скло, хром, глянсовий метал користуються особливою популярністю в американському стилі завдяки своїй розкоші та аристократизму. У кращих американських інтер'єрах ми неодмінно спостерігатимемо обідні столи, стільці та столи з цих матеріалів. Варто відзначити, що скло та метал – не лише ефектно виглядають, але й є гармонійною основою для поєднання з деревом, текстилем та різноманітністю принтів.

Фактуры стекла, хрома, глянцевого металла обладают особым шиком и утонченностью.
Фактури скла, хрому, глянсового металу мають особливий шик і витонченість.

Якщо Ви шукаєте щось ексклюзивне — виберіть стіл із металевими хромованими ніжками та напівпрозорою скляною стільницею.

Главным героем гостиной в американском стиле является стол с металлическими хромированными ножками и полупрозрачной стеклянной столешницей.
Головним героєм вітальні в американському стилі є стіл із металевими хромованими ніжками та напівпрозорою скляною стільницею.

Світильники

Будь-який американський інтер'єр удосталь наповнений лампами значних розмірів. По обидва боки вишуканого ліжка неодмінно, немов стражники, красуватимуться світильники для підлоги круглих або квадратних форм з елегантним абажуром.

Изобилие изысканных светильников - это неотъемлемая часть американского стиля.
Достаток вишуканих світильників – це невід'ємна частина американського стилю.

Яскраві, оживляючі деталі

Простий та практичний американський стиль ідеально підходить для тих, хто вибирає спокійні інтер'єри із яскравими акцентами. На думку американців, інтер'єр також може бути виконаний у нейтральній колірній гамі, а виразності та «ексклюзивної форми» йому надають цікаві деталі, такі як: картини, подушки, вази та килимки. Деталі, якими б яскравими вони не були, ніколи не перевантажують інтер'єр, не зроблять його громіздким, вони створять атмосферу гарного настрою, виразності та жвавості!

Яркие, выразительные детали в комбинации со сдержанной основой создают живую, позитивную атмосферу.
Яскраві, виразні деталі у поєднанні зі стриманою основою створюють живу, позитивну атмосферу.

Принти

Американці люблять поєднувати візерунки та текстури у своєму інтер'єрі. Незвичайні квіти чи авангардні предмети, модернізовані грецькі мотиви чудово доповнюють загальну естетику. Стіна з акцентним принтом у вітальні чи їдальні додасть інтер'єру творчий імпульс та збагатить інтер'єр!

Сочетание разнообразных принтов является главным условием создания идеального пространства в американском стиле.
Поєднання різноманітних принтів є основною умовою створення ідеального простору в американському стилі.