До

Як відомо, регіон Прованс славиться своїми чарівними краєвидами, вишуканими винами, яскравими лавандовими полями та неймовірним синім морем. Дизайн інтер'єру в стилі прованс - це унікальна можливість відчути легкість буття, поринути в атмосферу комфорту та спокою, наповнити своє життя гармонією. Цей дизайн-напрямок створено для людей, які втомилися від міської метушні, для романтичних душ, які прагнуть насолодитися піднесеною атмосферою.

Стиль Прованс привлекает внимание характерным комфортом, особой энергией и атмосферой, наполняя ощущением спокойствия и релакса.
Стиль Прованс привертає увагу характерним комфортом, особливою енергією та атмосферою, наповнюючи відчуттям спокою та релаксу.

Стилістика Провансу нерозривно пов'язана з безмежними лавандовими полями, заходами сонця з келихом троянди і морським бризом. Стиль Прованс здатний привнести світло, тепло, природні відтінки і тишу, яких не вистачає в урбаністичному просторі.

Этот стиль - блестящая классическая идея, если вы хотите перенести в свой интерьер благородство европейского культурного наследия.
Цей стиль - блискуча класична ідея, якщо ви хочете перенести до свого інтер'єру шляхетність європейської культурної спадщини.

Меблі в стилі Прованс

Меблі в стилі Провансу несе передусім естетичну функцію. Натуральний горіх, дуб, каштан втілені в різьблені скрині, стільці, шафки. Важливий аспект, всі меблі повинні зберігати історію: сімейна реліквія, антикварна знахідка або дизайнерські меблі в техніці «штучного старіння». Меблі повинні зберегти відбиток часу. Меблі зі слідами життя деревного жука, фарби, що потріскалася злегка, атмосферними подряпинами, - чудово впишеться в інтер'єр у стилі Провансу .

Меблі в цьому стилі прикрашені вишуканим різьбленням і виконані у світлих тонах

Особливого шарму, за оцінкою цінителів цього стилю, інтер'єру додає меблі, забарвлені у світлі тони в стилістиці «бабусиної» шафи. Дуже цінуються антикварні скрині, які нагадують про аристократичні сховища.

Для стиля Прованс необходимым атрибутом является мебель, окрашенная в светлые тона в стилистике «бабушкиного» шкафа
Для стилю Прованс необхідним атрибутом є меблі, забарвлені в світлі тони в стилі «бабусиної» шафи.

Настінні та підлогові покриття у стилі Прованс

У стилістиці Прованс віддають перевагу пофарбованим настінним покриттям. У гармонії із цим створюється ансамбль світла, у якому джерела природного висвітлення граю ключову роль. Інтер'єр у стилі Прованс завжди наповнений яскравим сонячним світлом, що відображає білизну його стін та ретро естетику меблів. Настінні покриття часто доповнюють дерев'яними перегородками, залишаючи їх необробленими, щоб створити акцентуацію із білими стінами. Крім того, для прикраси стін та стелі часто використовую стриманий квітковий принт. Як підлогове покриття використовують натуральний камінь та деревину.

Прованский дизайн интерьера - это удивительное и уникальное сочетание грубых оштукатуренных стен, деревянной мебели, яркой цветовой палитры и обильного декора.
Прованський дизайн інтер'єру - це дивовижне та унікальне поєднання грубих оштукатурених стін, дерев'яних меблів, яскравої колірної палітри та багатого декору.

Декор у стилі Прованс

Стиль прованс асоціюється з цвітінням пахучих квітів: люцерна, лаванда, троянда стануть справжньою окрасою для будь-якого простору. Вишивка у вигляді рослинних прикрас, химерна ковка, що нагадує звивисті стебла рослин, навіть страви, прикрашені зображеннями рослин, відображають прованський стиль декорування.

Стиль прованс невозможно представить без цветочного принта.
Стиль провансу неможливо уявити без квіткового принта.

Прованський декор привертає увагу своїми витонченими аксесуарами: фоторамки, вази та свічники, керамічні сувеніри. Теплу атмосферу створює декор у техніці декупажу. У декорі в стилі прованс використовуються vintage ковані елементи, які часто виконані в білому або чорному кольорі. Кування нагадує елегантне мереживо, з тонким і граціозним поєднанням.

Прованский декор привлекает внимание своими изысканными аксессуарами: резьбленное изголовье, керамические сувениры, фоторамки, вазы и подсвечники.
Прованський декор привертає увагу своїми вишуканими аксесуарами: різьблене узголів'я, керамічні сувеніри, фоторамки, вази та свічники.

Палітра кольорів

Для інтер'єру в стилі Прованс характерні натуральні пастельні відтінки. Традиційно використовуються приглушені тони: білий, молочний, оливковий, бежевий, лавандовий, морський теракотовий. Колір інтер'єру повинен переносити Вас на квітучі луки Провансу, на його морські береги.

Для стиля Прованс используются пастельные тона: белый, молочный, бежевый, оливковый, лавандовый, морской, охристый, подсолнечный, терракотовый.
Для стилю Прованс використовують пастельні тони: білий, молочний, бежевий, оливковий, лавандовий, морський, охристий, соняшниковий, теракотовий.

Важливо відзначити, що стиль Прованс – це спадщина поколінь. Мудрість предків про перебіг життя, гармонії та щастя.

Гармония и счастье
Гармонія та щастя