14

червня на території парку UNIT.City відбулося офіційне відкриття 4-поверхового кампусу, призначеного для роботи 360 осіб. Третю частину будівлі площею 3,8 тис. кв. м. займає сучасний коворкінг Chasopys.UNIT, який функціонуватиме цілодобово, передбачаючи розміщення 214 робочих місць.

Люди на официальной церемонии открытия нового кампуса UNIT.City

Це п'ятий об'єкт першої черги парку UNIT.City, що займає територію 14 тис. кв. м.

Над проектом нового корпусу працювала команда одеського архітектурного бюро Haliulin architects. Будівля у формі скляного куба з рельєфним фасадом побудована за стандартами американської системи LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), основу якої складають енергозберігаючі технології, спрямовані на збереження природних ресурсів та підвищення комфорту при експлуатації будівлі.

Перші два поверхи займає коворкінг Chasopys.UNIT, організацією простору якого займалися архітектори із SOESTETIC GROUP. Це 60 робочих місць у відкритій зоні, 28 фіксованих персональних місць та 126 для команд від 2 до 10 осіб. Тут є все необхідне для роботи: максимальне використання природного денного освітлення, технологічні робочі станції, зручні кімнати для переговорів, кухня, бар, зони для відпочинку і сну.

Интерьер комнаты со стеклянными перегородками
Интерьер коворкинга с белым столом и стеклянные перегородки Chasopys.UNIT

Крім цього, для проведення різноманітних заходів на першому поверсі в Chasopys.UNIT встановлено мультифункціональні зали на 130 осіб.

Конференц-зал с белыми стульями нового коворкинга Chasopys.UNIT

Вартість оренди одного робочого місця, що включає зручні стіл, стілець і тумбу, а також доступ до всіх загальних просторів для резидентів інноваційного парку UNIT.City складає від 150 до 200 ye на місяць.

Интерьер кафе коворкинга в оранжево-синих тонах Chasopys.UNIT

Про UNIT.City

Це перший інноваційний парк в Україні з унікальною локацією, особливою інфраструктурою та екосистемою для розвитку бізнесу. Мета парку – стати центром залучення в Україну інвесторів та нових технологій з усього світу.

Головний інвестор – Василь Хмельницький, фундатор інвестиційної групи UFuture.