Сучасні пластикові вікна вже давно не потребують реклами, адже їхні властивості та переваги говорять самі за себе. Ці конструкції стали найоптимальнішим варіантом для установки як у квартирах, так і в офісних приміщеннях. І це не випадково. Ціни на вікна пластикові фактично такі ж, як і на якісні дерев'яні, однак період їхньої експлуатації суттєво відрізняється. Читайте далі, щоб дізнатися чому варто обрати саме пластикові віконні конструкції.

Пластикові вікна в сучасному інтерʼєрі

Переваги пластикових вікон

Основною перевагою металопластикових вікон є матеріал, з якого вони виготовлені. Протягом понад 60 років історії виробництва пластикових вікон технології зазнали значних змін. Сучасні вироби відрізняються від тих, що виготовлялися 15 років тому. Полівінілхлорид, з якого виготовляють профілі та склопакети, піддавався численним вдосконаленням, в результаті чого людство отримало високоякісний та зносостійкий матеріал, який не поступається за якістю дереву або алюмінію.

Варто ознайомитися із найбільш значущими перевагами.

  1. Теплоізоляція. Це, безперечно, найголовніша перевага, яку поціновувачі пластикових вікон підкреслюють у своїх відгуках. Сучасні металопластикові конструкції завдяки своїй герметичності забезпечують високий рівень теплоізоляції. Шляхом цього зменшуються тепловтрати в приміщеннях на 60% порівняно з дерев'яними вікнами. Якщо ви мешкаєте у будинку з автономним опаленням, тоді можете суттєво зменшити витрати на опалення приміщень.
  2. Шумоізоляція. Це важливий фактор, особливо для будинків, що знаходяться в галасливих районах міста.
  3. Довговічність. Пластикові вікна мають високий рівень зносостійкості, вони стійкі до агресивного впливу навколишнього середовища та атмосферних умов. Експерти підтверджують, що термін їхньої служби коливається від 15 до 40 років.
  4. Естетичний зовнішній вигляд. Такі конструкції відрізняються своїм стриманим, стильним дизайном. Біла кольорова гамма дозволяє вікнам гармонійно вписатися в будь-який інтер'єр – як в квартирі, так і в офісі. Ще одна перевага полягає в тому, що ці вироби не вимагають фарбування, тому протягом усього терміну їхньої експлуатації вони будуть виглядати охайно та аккуратно.
  5. Простота в догляді. Пластикові вікна – дуже зручні та легкі в експлуатації. Вони не потребують складних процедур догляду, які зазвичай пов'язані з дерев'яними варіантами. Не потрібно фарбувати раму регулярно, а також заклеювати їх на зиму – завдяки високій герметичності, конструкції не пропускають холодне повітря всередину приміщень.
  6. Екологічність. Вони не містять шкідливих речовин, тому абсолютно безпечні для здоров'я. Виробництво пластику здійснюється за допомогою екологічних технологій, що робить цей матеріал екологічно чистим.
  7. Безпека. На ринку присутня ціла лінійка віконних конструкцій, стійких до злому. Вони оснащені спеціальною фурнітурою, що запобігає вікна зовні, а також склопакетами з протиударною плівкою, що додає додаткової стійкості конструкції.

Таким чином, пластикові вікна мають багато переваг, які дозволяють забезпечити комфорт, енергоефективність та безпеку вашої оселі.

Великий асортимент пластикових вікон різноманітних форм та типів знайдете на сайті Viknaroff. Мультифункціональні, розсувні, енергозберігаючі, з захистом від злому та сонячного проміння - тут знайдете вироби під будь-яку потребу та на будь-який смак. Перейдіть на сайт Viknaroff вже зараз, щоб отримати більше інформації про доступні моделі та ціни.