Ш

тори - це затишне доповнення до спальні. Пам'ятаючи про це, пропонуємо вам ознайомитися з ідеями: як стильно та доречно інтегрувати штори у вашу спальню.

Шторы с спальню фото
Штори - це синонім комфорту та затишку.

Нейтральна гама

Нейтральні штори в спальню – це безпрограшний варіант для вашої спальні. Якщо ви не готові до експериментів, зробіть свій вибір на користь широкого розмаїття відтінків нейтральної гами кольорів. Стримана роздільна здатність гармонійно поєднуватиметься з декором і загальною концепцією інтер'єру . Нейтральні штори не перевантажують дизайн, не заповнюю його зайвим обсягом, вони дарують затишну, майже сільську привабливість. Використовуйте повітряні текстури органзи, тюлю, шифону, щоб створити легку та піднесену атмосферу.

Фото штор в спальню. Ставку на сдержанность нейтральной цветовой гаммы
Зробіть ставку на стриманість нейтральної колірної гами, легкість матеріалів та легкість текстур.

Принти та візерунки

Ризикніть використовувати штору з яскравим барвистим принтом зі стриманою колірною основою. Підберіть візерунок, який перегукується з темами текстилю: малюнками на подушках, текстурою ковдр. Принт - це універсальний засіб стилістичного вираження, важливо лише підібрати шаблон, що відображає естетику простору. Ідея полягає в тому, щоб об'єднати інтер'єр однією смисловою лінією, побудувати декоративну акцентуацію, складовою якої є штори.

Шторы - это связующее звено общей смысловой линии дизайна.
Штори – це сполучна ланка загальної смислової лінії дизайну.

Контрастний ефект

Ідея контрастного ефекту ідеально підходить тим, у кого вже створено основу інтер'єру : пофарбовано стіни, поклеєно шпалери, встановлено підлогове покриття. Настінне покриття у поєднанні зі сміливими шторами, викликають контрастний ефект, який освітлює та розширює простір. Якщо у вас є акцентна стіна, з'єднайте її з яскравими шторами. Крім того, постарайтеся грати з принтами, але залишатись в одній кольоровій гамі.

Используйте контрастное сочетание выразительных принтов, но сохраняйте элегантность, оставаясь в рамках общей цветовой концепции.
Використовуйте контрастне поєднання виразних принтів, але зберігайте елегантність, залишаючись у рамках загальної колірної концепції.

Кольоровий контраст

Якщо у попередньому пункті йшлося про гру принтів, не варто забувати і про різноманітність колірних контрастів. Створіть контрастний ефект за допомогою виразної колірної акцентуації штор. Завдяки такому підходу вони стануть головним фокусом спальні, не перевантажуючи дизайн. Виберіть один тон і зіставте його зі стіною, зупиніться на кольорі, що становить помітну комбінацію.

Шторы могут легко стать составляющей часть цветовой интерьерной комбинации.
Штори можуть легко стати складовою частиною колірної інтер'єрної комбінації.

Багатошаровість

Якщо ваш дизайн все ще в пошуках фактурності, тоді багатошарові штори в спальню дозволять її знайти. Як шари можна використовувати поєднання легких і щільних матеріалів (наприклад, шифон і жаккард), комбінацію жалюзі і грубих фактур штор.

Добавьте своему интерьеру фактуры с помощью многослойности штор.
Додайте своєму інтер'єру фактури за допомогою багатошарових штор.

Квітковий дотик

Квіткові штори ідеально підходять для тих, хто хоче додати дотик Провансу в інтер'єр. Цього сезону флористична тематика на гребені популярності, і найближчим часом не спостерігається тенденцій до її уповільнення. Додайте штори з природним квітковим принтом або розгляньте варіанти штор із частковим квітковим принтом.

Цветочный принт - это трендовое интерьерное решение.
Квітковий принт – це трендове інтер'єрне рішення.