Велика побутова техніка – холодильники, пральні машини, посудомийки чи газові плити – відрізняється високою вартістю. Але при покупці економити протипоказано, адже ми купуємо її як мінімум на п'ять-десять років. А несподівана поломка холодильника чи прання – це справжня трагедія для сім'ї.

Якщо перед вами стоїть завдання вибрати новий холодильник, намагайтеся уникати поширених помилок. Краще відразу заплатити більше, але потім спати спокійно, знаючи, що навіть у найспекотнішу пору ваші продукти зберігаються в нормальних умовах.

Чоловік і жінка стоять біля холодильника, посміхаючись і проведення фруктів. Кухня, меблі, їжа, настрій, будинок, затишок, світлий простір, одяг.

Які помилки слід уникати при виборі холодильника?

Щоб у майбутньому не було боляче за викинуті на вітер гроші, намагайтеся уникати наступних помилок і помилок.

Дешеві холодильники

Кожен прагне заощадити. Але стару істину про скупого покупця, який платить двічі, ніхто не скасовував. Сьогодні на ринку практично щодня з'являються нові бренди. Та й їхня продукція в магазинах техніки виглядає дуже сучасно та надійно. Але варто почитати відгуки, щоби зрозуміти, що перед нами не найякісніший продукт.

Відомі бренди, як правило, пропонують холодильники різних цінових категорій. Так, навіть якщо ви вирішили купити холодильник Samsung за найдоступнішою ціною в Україні – від 22 тисячі гривень, це буде правильний вибір. Відомий південнокорейський виробник цінує свою репутацію. Тому холодильники Samsung відрізняються якісним складанням і тривалим терміном служби. На них розповсюджується офіційна гарантія. Купувати холодильники Samsung краще у магазинах офіційних партнерів.

Чоловік відкриває холодильник, сповнений свіжих продуктів: фрукти, овочі, напої, сир, банки, світла кухня, домашня атмосфера.

Вибрати не той обсяг

У суспільстві існують стереотипи, що, наприклад, у великій родині має бути великий холодильник Samsung. Тоді як неодруженим вистачить і мініатюрної камери з морозилкою до десяти літрів, куди можна покласти найнеобхідніше. Проте відштовхуватися потрібно від потреб і звичок. Навіть велика сім'я може цілком обійтися звичайним двокамерним холодильником Samsung, якщо ви не маєте звички закуповуватись продуктами на тижні вперед.

Мініатюрні холодильники, у свою чергу, ідеальні для охолодження напоїв. Їх часто купують в офіси. А ось одиноким людям або сім'ям із двох-трьох людей рекомендують вибирати більш місткі холодильники з розрахунку 60 – 100 літрів на людину.

Рівень шуму та енергоефективність

Незважаючи на популяризацію енергозберігаючих технологій, найчастіше енергоефективність ми ставимо на останнє місце. А дарма… Енергоефективні холодильники Samsung споживають за рік на 30-40% менше, ніж кВт у порівнянні зі звичайними. Яка економія? Найбільший підрахунок дає приблизно 400-500 гривень на рік. А з урахуванням зростання тарифів, ще більше.

Рівень шуму також важливий. Особливо якщо мешкаєте у квартирі студії, де кухня не відокремлена від спальної або вітальні. Погодьтеся, не дуже комфортно спати, коли під вухом постійно гуде холодильник.

Холодильник, свіжі овочі, фрукти, яблука, перці, виноград, листя, ящики, "Fresh Zone", прозорі полиці, помаранчеві груші, здорове харчування, зберігання, охолодження, дизайн, світлий інтер'єр, харчові продукти, організація.

Холодильник без No Frost та FreshZone

Ціна на холодильники Samsung Ноу Фрост із сухим заморожуванням, цілком очікувано, буде вищою. Але чи хочеться вам раз на два місяці витрачати по 6-8 годин свого часу на розморожування?

Зони свіжості – також дуже важливі. Повноцінне харчування неможливе без дарів природи у вигляді овочів та фруктів, зелені, салатів. У зонах свіжості підтримуються оптимальні умови для тривалого зберігання екзотичних фруктів та зелені. Якщо таких зон не передбачено, їжа може швидко псуватися. А це чергові збитки для сімейного бюджету.