Ландшафтний дизайн — це перевірене століттями мистецтво перетворення безликої прибудинкової території в комфортну мальовничу ділянку. Ви зможете проводити час на оточеній вічнозеленими рослинами терасі, вдихати аромат квітучих клумб і садів. Ландшафт двору можна прикрасити фонтанчиками, міні водоймами, садовими скульптурами та оригінальними архітектурними компонентами з барвистим підсвічуванням.

Ландшафтний дизайн з бассейном

Зміну простору згідно з вашими побажаннями найкраще доручити професіоналам компанії «3D GROUND». Ми маємо дванадцятирічний досвід успішної роботи в галузі оздоблення земельних ділянок у Києві та області. Команда менеджерів, ландшафтних дизайнерів і робітників створить унікальний дизайн присадибної ділянки. Спеціалізований підхід дозволить вам швидко з мінімальними витратами отримати результат, який буде подобатися вам десятки років.

Переваги ландшафтного дизайну

Комплекс робіт підбираються індивідуально для кожної ділянки в залежності від її особливостей та можуть містити в собі: планування місцевості, дренажні роботи, прокладання систем автоматичного поливу, озеленення, прикрашання території квітами та великими деревами, створення водойм та архітектурних форм. Ретельно сплановане облагородження території дозволяє:

  1. Забезпечити привабливий вигляд двору в будь-яку пору року. Використання вічнозелених і хвойних рослин позитивно позначиться на мікрокліматі ділянки.
  2. Розділити територію на житлову зону, зону відпочинку з басейном і зону барбекю.
  3. Виділити місце для саду і грядок для вирощування овочів. У саду можна помістити альтанку і зручні лавочки. Знайти місце для гамака і гойдалок.
  4. План ландшафтного дизайну передбачає безпечну прокладку освітлювальних ліній уздовж доріжок і розміщення освітлювальних приладів для підсвічування архітектурних елементів.

Головна цінність грамотного наведення ладу на прибудинковій території — це можливість проводити час на вулиці із задоволенням.

Ландшафтний дизайн на прибудинковій території

Вибір стилю

Компанія з ландшафтного дизайну у Києві пропонує велику різноманітність варіантів оформлення ділянок, але найбільшою популярністю користується оздоблення в таких стилях:

  1. Класика ідеально підійде для просторих (понад 15 соток) ділянок — відрізняється наявністю центрального компонента або умовної лінії навколо, якою симетрично розташовуються інші елементи.
  2. Французький — гармонійно об'єднує в собі акуратність та затишок.
  3. Передбачає наявність мощених ділянок, обмежені бордюром клумби та газони, невисокі фруктові дерева і фонтанчики.
  4. Британський — максимально наближається до природних пейзажів і не передбачає суворих правил і лаконічності.
  5. Прованс — вражає своєю затишно тишею і мальовничістю, в нього відмінно вписуються виноградники, клумби з ароматними травами. Його можна використовувати на ділянках маленької та великої площі.
  6. Хай-тек — це динамічне нестримне поєднання природних і штучних матеріалів та оригінальних форм. Ідеально підходить для цінуючих комфорт творчих особистостей.

У розробці проєктів компанія з ландшафтного дизайну https://www.3dground.biz/ може використовувати гармонійно збалансовану комбінацію стилів, при якій для кожної функціональної зони може бути обраний відповідний стиль.